Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 11:00   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte fuhuş skandalına ismi karışan futbolcular

Fuhuş skandalında ismi geçen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular İstanbul Emniye Müdürlüğü'nde ifade verdiler.
İstanbul Emniyeti'nin fuhuş operasyonunda dün sabah skandalda ismi geçen futbolcular ifade verdi. Beşiktaş'tan S.Y, A.G, İ.T, Fenerbahçe'den Ö.T, S.B, Galatasaray'dan H.Ş ve N.A Ankaragücü'nden O.K dün sabah ifade verdi. Ümraniye tesisleri'nde ifade veren Beşiktaşlı futbolculardan S.Y fuhuş operasyonunda yakalanan bazı mankenlerle para karşılığı birlikte olduğunu itiraf etti. İ.T ve A.G ise iddialırı yalanladı. Emniyet yetkilileri fuhuş skandalında mankenleri pazarladığı iddia edilen menajer Dinçer D.'nin telefon kayıtlarında bu futbolcularla sık sık görüştüğünü belirtti. Yetkililer, operasyonun genişletilerek sürdüğünü açıkladı.

Emniyetin Fuhuş operasyonu nasıl gerçekleşmişti? İşte Barbie operasyonu...

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekiplerinin sabaha karşı yaptığı "Podyum" adı verilen operasyonlarda manken Ece Gürsel, şarkıcı Fulden Uras, 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umay, 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasından Hülya Yamanoğlu, DJ Özlem Ertem'in de aralarında bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği, fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen D.D., S.Y., B.T. ve A.E'nin telefonlarını dinlemeye aldı. Gözaltında bulunanlardan bazılarının bazı işadamı ve futbolcularla "para karşılığı birlikte olduğu" öne sürüldü. Ünlü futbolcuların önümüzdeki günlerde emniyete çağırılarak ifadelerinin alınacağı belirtildi.

TELEFONLARI DİNLENDİ

Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği'nin 3 ay önce "Kedi" adıyla düzenlediği ve Ejder Toprak'ın gözaltına alındığı operasyonda başka bir şebekenin varlığı tespit edildi. Şebeke üyelerinin görüştüğü kişiler belirlendi ve mahkeme kararıyla dün 07.00'de harekete geçen ekipler 23 adresin kapısını aynı anda çaldı. "Günaydın! Ahlak polisi, bizimle şubeye kadar geleceksiniz" diyen polislerin, hazırlanmaları ve makyaj yapmaları için zanlılara yarım saat süre tanıdığı öne sürüldü. Gözaltına alınanlar, kahvaltılarını emniyette tost ve meyve suyuyla yaptı.
İddialara göre, müşterileri daha çok iş ve futbol dünyasından olan şebekenin çalışma yöntemi şöyle:
Müşterinin aradığı profile uygun kadını belirleyen şebeke üyeleri, günlük, haftalık veya 15 günlük beraberlikler için anlaşma sağlıyor. Aracılar 1000- 2000 YTL alıyor.
Emniyet kaynakları, fuhuş yapmakla suçlanan tanınmış isimlerin ilişkiye girdiği öne sürülen kişiler arasında önde gelen futbol kulüplerinde oynayan futbolcular da bulunduğu öne sürdü. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma giyen bu futbolcuların da operasyon kapsamında önümüzdeki günlerde polise ifade vermesi bekleniyor. Operasyonda gözaltına alınan diğer kadınların isimleri şöyle:
Didem Aksu, Gülten Kosovalı, Sibel Hımhım, Hatice Yılmaz, Esra Özbayrak, Aşkın Kuşgöz, Rana Batıyel, Bahar Öymen, Neriman Kül, Nilgün Demirci, Meral Baykasoğlu, Gökçe Özkan, Pelih Giyim ve Aylin Poyraz.

'Dava açacağım'

Şebeke üyelerinin, bazı mankenlerin isimlerini kullandıkları da ortaya çıktı. Bu kişilerin manken Ece Gürsel ve Berna Arıcı olduğu belirtildi. İfadesine başvurulan Gürsel, "Telefonum bir kereliğine başka amaçlar için kullanılmış. Arkadaşımın kiminle konuştuğunu bilmiyorum. Bu adıma atılmış bir çamurdur. Sanat dünyasından birçok kişinin adı geçiyor. İlgili kişiler hakkında dava açacağım" dedi. Gürsel'in avukatı İbrahim Fırat konuyu adliyeye intikal ettireceklerini söyledi.
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline