Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 14:53   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yılın Futbolcusu Dzeko

Click the image to open in full size.
Alman Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) şampiyon olan VfL Wolfsburg'ta oynayan Bosnalı oyuncu Edin Dzeko, ligde oynayan futbolcular tarafından sezonun en iyi oyuncusu seçildi.
Spor dergisi Kicker'in anketine katılan 264 Bundesliga oyuncusu, Dzeko'yu yüzde 25,8 oranla sezonun en iyi futbolcusu seçerken, takım arkadaşı Grafite de yüzde 22,3 oranla ikinci seçildi.
Grafite'yi yüzde 15,5 oranla Werder Bremen'de oynayan Diego ve yüzde 14 oranla VfB Stuttgart'ta oynayan Mario Gomez izlerken, VfL Wolfsburg'un oyuncusu Misimovic de yüzde 7,6 oranla beşinci oldu.
Ankette Hannover 96 forması giyen Robert Enke yüzde 18,9 oranla en iyi kaleci seçilirken, Enke'yi VfL Wolfsburg'un kalecisi Benaglio ve Hertha BSC Berlin'in kalecisi Drobny izledi.
VfL Wolfsburg'u şampiyon yapan Felix Magath, teknik direktörler arasında yüzde 54,9 oranla ipi göğüslerken, VfB Stuttgart'ın teknik direktörü Markus Babbel yüzde 15,5 oranla ikinci, Hertha BSC Berlin'i çalıştıran Lucien Favre de yüzde 12,9 oranla üçüncü seçildi.
Sezonda başarısız olan teknik direktörler arasında da Bayern Münih'in eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann yüzde 62,7 oranla ilk sırada yer aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla