Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 09:19   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş France Football'da

Beşiktaş France Football'da

France Football Dergisi, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, görev yaptığı her takımı bir yıldız gibi parlattığını belirtti. Fransızların ünlü France Football Dergisi, Haziran ayı sayısında Beşiktaş'ın Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferlerine yer verdi.
Mustafa Denizli'nin, çalıştırdığı her takımı birer yıldız gibi parlattığını ifade eden dergi, bu sezon Siyah-beyazlıların 2 kupa kazandığının altını çizdi.
Dergide ayrıca, 2003 yılından itibaren şampiyonluk hasreti çeken Siyah-beyazlı kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in, ligin ilk yarısında Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vererek Mustafa Denizli'yi getirmesi olumlu olarak vurgulandı.
France Football Dergisi, Denizli'nin, Beşiktaş'ı şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olduğunu ve A Milli Takıma 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde ilk kez çeyrek final oynattığını hatırlattı.
Bu arada Sivasspor'un ligi sürekli önde götürdüğü, ancak şampiyonluk ipini Beşiktaş'ın göğüslediği yazılmış.
Beşiktaşlı taraftarlardan da övgüyle söz eden Fransız dergisi, "Tribünü en güçlü takım Beşiktaş" başlıklı haberinde, Siyah-beyazlı taraftarların her zaman takımlarının yanında olduğunu ve İnönü Stadı'nın atmosferinin mükemmel olduğunu vurguladı.
Öte yandan dergi, Beşiktaş'ın çifte kupa zaferinin en büyük mimarları olarak kaleci Rüştü, Cisse, Matias Delgado, Holosko ve Bobo'yu gösterdi.
France Football dergisi son olarak Beşiktaş'ı halkın takımı, Galatasaray'ı aristokrat, Fenerbahçe'yi ise burjuva takımı olarak nitelendirdi.


04.06.2009
Kaynak : DHA

@import "/css/hovertip.css";
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla