Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 16:40   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çağdaş'a teklif yağıyor!

Çağdaş'a teklif yağıyor!

(SPORX ÖZEL) Geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Alman Ligi ekibi Energie Cottbus'ta başarılı bir sezon geçiren ancak takımı play-off maçları sonunda küme düşen Çağdaş Atan'a teklif yağıyor. Bugün ajanslardan geçen haberin aksine sözleşmesi gereği takımı ikinci lige düşünce serbest kalan Çağdaş Atan, Energie Cottbus'da kalmayacak. Çağdaş'a başta İspanya olmak üzere Almanya ve Türkiye'den çok sayıda teklif var. İspanya'dan iki kulüple görüşmeler sürerken, Bundesliga ekipleri de başarılı defans oyuncusun kadrosuna katmaya çalışıyor. Türkiye'den de bir çok takımdan teklif olduğu öğrenilen Çağdaş Atan ise Türkiye'ye dönmeyi şimdilik düşünmüyor.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Çağdaş Atan'ın menajeri Ahmet Bulut: "Çağdaş'a İspanya ve Almanya'da orta sıralarda mücadele eden ekiplerden teklifler var, Türkiye'den de çok sayıda teklif aldık. Bu görüşmeler kısa bir süre sonra netleşecek" dedi.
İzmir'de ailesiyle tatili sürdüren Çağdaş ise takımının ligden düştüğü için çok üzgün olduğunu söylerken, gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini açıkladı. Atan sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünmüyorum. Almanya'yadaki ortama alıştım ve açıkçası orada kalmak istiyorum. İspanya'daki teklifler de beni heyecanlandırıyor. La Liga çok renkli bir lig" dedi.

Haber: Hilmi SEVER



04.06.2009
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla