Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2009, 08:07   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivok'a yol göründü

Teknik Direktör Denizli’nin, İbrahim Toraman dışındaki savunma oyuncularının gönderilebileceğini rapor ettiği, kaliteli bir stoper istediği öğrenildi. Böylece Zapotocny’den sonra Sivok da gözden çıkarılmış oldu.Beşiktaş Yönetimi bir yandan şampiyonluğun keyfini çıkarmaya çalışırken, diğer taraftan da yeni sezonun planlamasına başladı.
Başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını hızla sürdürdüğü, ilk etapta savunmanın göbeğinde geniş çaplı bir değişikliğin planlandığı öğrenildi.
Yönetimin ilk planda bir sene daha sözleşmesi bulunan Gökhan Zan ile masaya oturacağı, kendisine sunulan şartları kabul etmemesi halinde milli oyuncuda ısrarcı davranılmayacağı bildirildi.
Denizli’nin Zapotocny’nin dışında Sivok ile de yolları ayırmayı düşündüğü belirtildi. Tecrübeli hocanın, yönetime Çek oyuncu için iyi bir teklif gelmesi halinde bunun mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söylediği ve defansın göbeğine Avrupa’dan çok daha kaliteli bir stoper istediği öğrenildi.
Mustafa Denizli’nin, İbrahim Toraman dışında savunmada görev yapan isimlerin kulübün menfaatleri doğrultusunda gidebileceğini rapor ettiği, yönetimin de gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı ileri sürüldü.
Cisse’yi ikna çabası
Siyah-beyazlı yönetimin Cisse’yi de takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı, yabancı forvet konusunda ise Bobo’nun durumunun netleşmesini beklediği ifade edildi. Takımdan ayrılmak isteyen Cisse‘nin Beşiktaş ile yollarını ayırmakta kararlı olduğu ve teklifleri değerlendirdiği bildirildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla