Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 07:01   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tevez Beşiktaş'a

Click the image to open in full size.

Beşiktaş yerli transfer piyasasının en gözde ismi Mehmet Topuz için ezeli rakibi F.Bahçe ile müthiş bir kapışma yaşarken FOTOMAÇ, başkan Yıldırım Demirören'in asıl müthiş hedefinin kim olduğunu da ortaya çıkardı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için kadroyu süper yıldızlarla takviye etmeye kararlı olan Demirören, Manchester United'ın Arjantinli oyuncusu Carlos Tevez'i almak için kolları sıvadı.

Yıldırım Demirören, kiralık oynadığı İngiliz ekibiyle yolları ayrılan Tevez'e reddedemeyeceği astronomik bir rakam önerdi. Beşiktaş başkanı, yıldız futbolcuya, bonservisini elinde bulunduran menajerlik şirketi aracılığıyla bir yıllık kiralama bedeli olarak tam 5.5 milyon euro teklif etti. Daha önce "İngiltere'den ayrılmak istemiyorum" diyen Tevez'in, Beşiktaş'ın dudak uçuklatan önerisine sıcak baktığı ifade edildi.

Rüya gibi: Tevez

Kartal, İngiliz ekibiyle anlaşması biten Tevez'e senelik 5.5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek!.

'Dev' transfer
Beşiktaş,
transferde 'yılın bombasını' patlatmayı hedefliyor. Siyah-beyazlıların son gözdesinin Carlos Tevez olduğu öğrenildi. 2006'da West Ham'a giden, bir yıl sonra da Manchester United'a kiralanan Arjantinli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sona erdi. Devler Ligi'ne "dev" transferle başlamak Click the image to open in full size.
isteyen siyah-beyazlıların Tevez'in anlaşmalı olduğu MSI Foot menajerlik firmasıyla temasa geçerek teklif yaptığı belirtildi.

Yılın futbolcusu
Üç yıl üst üste Güney Amerika'da 'Yılın Futbolcusu' seçilen Arjantinli yıldız için Beşiktaş'ın, senelik 5.5 milyon euro'luk kiralama bedeli önerdiği ifade edildi. Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesinde bulunan Tevez'in menajerlik şirketinin bu teklifi 25 yaşındaki futbolcuya ilettiği ve olumsuz yanıt almadığı öğrenildi. Beşiktaş, Tevez'in teklifi kabul etmesi durumunda MSI Foot şirketine 1.5 milyon euro ödeyecek.

Carlos Alberto Tevez kimdir?
Doğum tarihi:
5 Şubat 1984
Doğum yeri: Arjantin
Boy: 1.69 Kilo: 64
Numarası: 32
Mevki: Forvet
Oynadığı kulüpler: Boca Juniors, Corinthians, West Ham, Manchester United
Kariyeri: 214 maç / 83 gol Milli takım: 48 maç / 8 gol
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline