Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 20:00   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter teklifi beğenmedi!

Click the image to open in full size.

Inter başkanı Massimo Moratti'nin Barcelona’nın İsveçli yıldız Zlatan İbrahimoviç için yaptığı cazip teklifi kabul etmediği iddia edildi...

Nerazzuri’nin başkanı Moratti yıldız forvet İbra’nın transferi İle ilgili Juan Laporta ile görüşmek için İspanya’ya gittiği iddia ediliyordu.

Yıldız golcüde yaptığı açıklamalarda Barcelona’ya olan hayranlığını belirtmiş, artık Inter’de misyonunu doldurduğuna inandığını, Milano'dan ayrılmak istediğini açıklamıştı.

İtalyan basının iddiasına göre Inter başkanı Massimo Moratti, Barca’nın İbrahimoviç ve Maxwell için İtalyan şampiyonuna Kamerunlu golcü Samuel Eto’o artı 25 milyon avroluk teklifini kabul etmediği iddia edildi.

Massimo Moratti'nin teklifi yeterli bulmadığı ve istediği rakamın çok altında olduğu belirtildi.

İddiaya göre Barcelona’nın İbra yarışında geride kaldığı, şu an için ibrenin Chelsea ve Real Madrid'e döndüğü bildirildi.

Moratti'nin önüzmüzdeki günlerde Mor Menekşelerin başkanı Florentino Perez ve Chelsea kulübünün yetkilileriyle buluşacağı söyleniyor.
Moratti'nin Serie A gol kralı için ikna olacağı teklif ise 80 milyon avro veye 50 milyon avro artı bir oyuncu takası olacağı belirtildi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla