Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 20:35   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakem Terim'e ne dedi?

Click the image to open in full size.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fransa karşısında 10 kişi kalınmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini söylerken, hakemin devre arasında kendisine "Belki penaltı kararı ağır oldu ama yapabileceğim birşey yoktu" dediğini söyledi..

Fatih Terim, futbolcularını soyunma odasında kutladığını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Fransa gibi bir takıma karşı 10 kişi oynamak kolay değil. Arda, ilk yarıda golü kaçırmasaydı sonuç farklı olabilirdi. Sezonun sonunda transferlerin konuşulduğu, motivasyonun düştüğü bir dönemde yine de güzel mücadele ettik. 10 kişi kaldıktan sonra sistemi biraz değiştirmek zorunda kaldık. Mağlup olmak istemezdik. İyi bir takımız. Mehmet Aurelio, Nihat ve Hamit gibi oyuncuların eksikliğini hissettik. Son 10 dakikaya kadar iyi mücadele ettik.''

En büyük sorunlarının sakatlıklar olduğunu vurgulayan Terim,"Bireysel hataları azaltmak istiyoruz. Hakem devre arasında (Belki penaltı kararı ağır oldu ama yapabileceğim birşey yoktu) dedi'' ifadesini kullandı. Seyircinin tepkisini hoşgörmek gerektiğini dile getiren Terim, ''Aşırı özlem yüzünden bunlar olabiliyor'' dedi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla