Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 23:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Röportaj ; Karetta2002 (Irfan)

Röportaj Bölümümüzde Sıradaki Konugumuz , Forum'un Babası " Karetta2002 (Irfan) " İyi seyirler ;

Click the image to open in full size.


* Öncelikle , Herkesin Merakla Beklediği Röportaj'lardan Birisi'ni Benimle Paylaştığın İçin Teşekkürler Irfan Abi

ben teşekkür ederim asıl..

* Ve Merakla Beklenen Sorular - Cevaplara Geçelim ; Forum'un Babası , Karetta2002 Irfan Kimdir ? Seni Tanımakla Başlıyalım abi

13-08-1960 Üsküdar doğumluyum..İlk ve orta eğitimimi Bandırma da yaptım..Marm.Ünv.İd.Bil.Fak.İşl. yi 1985 de bitirdim,Aynı okulda da Pazarlama master imi yaptım..Evliyim,iki kızım var,Biri M.Ü İng.Sosyolojı de diğeri de ortaokul da okuyor..Emekliyim,şu anda Bir seramik firmasının İstanbul sorumlusuyum..İngilizce ve Lazca biliyorum..

* Ailenizle Mutlu ve Huzurlu Yaşam Geçirmenizi Temenni Ederim abi Peki Genel Olarak , Nelerden Hoşlanırsın ? Neler Yaparsın Boş Zamanlarda ?

En büyük hobim ailem ve futbol..Futbol deyince de tabiiki öncelik Beşiktaşımız..ama dünya futbolunu da yakından takip etmeye çalışıyorum..tabii iş,sanat ve siyaset dünyasını da takip etmeye çalışıyorum..Bir Cumhuriyet çocuğu olarak da elimden geldiğince Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkan ,koruyan organizasyonlarda yer alıyorum..Fırsat buldukça da halı sahalarda kendimi yormadan futbol oynamaya çalışıyorum..Kitap okumayı da çok severim..en sonT.Özakman'ın Diriliş 1915 ve Şu Çılgın Türkler kitaplarını gözlerim yaşararak okudum.. Gene futbola dönersek; bende bir tutku haline geldi çok küçük yaşlarda Bandırmada futbol okulunda başlayan bir serüven..Bandırmaspor'un tüm yaş gruplarında ve A takımında oynadım..3-4 yıl çeşitli takımlarda devam eden profosyonelliğim,üniversite son sınıfta bitti,38 yaşına kadar da amatör kümede oynadım..bu arada hakemlik seminerlerini ve Antrenörlük(B sınıfı) kursunu da bitirdim

* Bu güzel anlatim hiçkimsede yok gibi Peki Şöyle devam Ediyim , Okul'dan Bahsettin. Okulda Nasıl biriydin abi ?

Okul yıllığında ,"Spor Akademisi yerine yanlışlıkla okulumuza düşmüş bir spor aşığı" diye bahsederler benim için..Çünkü özellikle okul yıllarında ve sonraki 4-5 yıl,lisanslı olarak basketbol ve masa tenisi de yaptım..okulda ise (üniversite hayatı dahil) duru -oturu.. olmayan haşarı biri idim.."okulda nasıl biri idin?" sorusu çok göreceli bir soru..neyi kastettiğine bağlı cevap vereyim istersen..
dersleri kastediyorsan,çok çalışkan değildim..12 eylül öncesi başladım okulave "demokrat bir üniversite" için her eylem de bulundum..demokrat bir eğitim için kavgalar ettim..içeri girdim ..ama düşüncemden hiç taviz vermedim..aynı şeyleri çocuklarıma ve gençlere de tavsiye ederim..yani Tavizsizliği demek istiyorum.


* Peki Kücüklük Hayallerini Gerçekleştirdiğini Düşünüyormusun ? Yoksa Hâla Şu Hayal'im Var Diyormusun ?

Mehmetçim,tabiiki tüm hayallerim gerçekleşmedi,buna sebep benim küçüklüğümde ülkemizdeki siyasi ve ekonomik konjuktür ,bizim rasyonel hayaller kurmamızı sağladı,yani öyle uçuk hayallerim olmadı hiç,mesleki ve ailevi açıdan istediğim herşeye kavuştum..ama sportif açıdan,bir kerecik olsun beşiktaş forması ile İnönü de oynamak isterdim..10'lu yaşlarda hep ,bunun hayalini kurmak isterdim..Beşiktaş forması ile,İnönü de Mehmet Ekşiler le,Necdet,lerle o sahada F.Terimlere,Alpaslanlara karşı oynamayı hayal ederdim..olmadı ama..

* Himm , Hayali Bile Güzel Olmalı Abi Senin Açından ?

hayal işte..inan ,dediğin gibi hayali bile cıhana değer..

* Aile Babası , oLdugunu Biliyoruz. Ev İşlerinde Yardımcı Olurmusun peki abi ?

Memetcim...çook ince bir soru bu...ama söyliyeyim..tabiiki oluyorum..eşim de çalışıyor..ve çok yoruluyor..ben "hayat müşterektir" sözüne sözde değil özde inanırım..inan bir hanımın evde yaptığı her işi yaparım,yapıyorum da..tabii elimden geldiği kadar..çünkü eşim ;benim hayat arkadaşım,dostum,sevgilim herşeyim..eğer bunları onunla paylaşmazsam mutsuz olurum..ayrıca da zevkle yapıyorum..
yemek yapmayıda ayrıca çok seviyorum


* En iyi Yaptığın Yemek Nedir Abi ?

Çok güzel kuru fasulye,pilav yaparım,ayrıca da krep'i de güzel yaptığım söylenir..

* Kendince Bir Uğurun varmıdır abi ?

evet ,top oynarken ,sahaya en son çıkardım..ayrıca da besmelesiz,hiç bir şeye başlamam..

* Peki Abi , BeşiktaşForum 'a Dönersek ; Şöyle Bir imza'n var ; "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Neden 2 Özel Tutku ?

Çünkü Mehmet'cim..ikisi de çok ama çok özel..Ben gerçek bir istanbul aşığıyım..Özellikle de boğaza..tüm güzellikleri ve çirkinlikleri ile İstanbul benim tutkunu olduğum şehir..istesinler sokaklarında bedava çöpçülük yaparım..bu bana babamdan geçmiş..rahmetli gerçek bir İstanbul beyefendisi idi..pazar günleri bile kravat takan,yerde çöp görse alıp dakikalarca çöp kutusu arayan
bir İstanbul aşığı idi ..bana da ondan sirayet etti herhal de..Beşiktaş'a gelince..Beşiktaş ve Beşiktaşlılık benim için bir yaşam tarzı,Beşiktaşlılığın kriterleri ,olmazsa olmazlarımdır..Beşiktaşlı olmakla ;kendimi ülkenin en büyük ve tek yaşayan sosyal grubuna ait hissediyorum..ve bundan gurur duyuyorum..Beşiktaş 'ınküme düşme korkusu yaşadığı yıllarda bile bu değişmedi..


* Çok Güzel Abi , Peki BeşiktaşForum'la Tanışman Nasıl oldu ?

Tamamen tesadüf..Facebook'taki linke tıkladım..önce bir iki mesaj attım..baktım hemen tepki geliyor..gerçek anlamda 24 saat yaşayan,tepki veren Türkiyedeki tek forum bence..sonra birçok kişiyle tanıştık..kavgalar da oldu paylaşımlar da ama hep belirli saygı ve sevgi çerçevesinde..ben İnternete çok bağlanmam Memetcim..ama inan seyahatlerimde bile bağlanıp,yazdım..çok özel benim için Beşiktaş forum ve tabiiki sizler de öyle..

* Teşekkürler Abi , Ben Sonradan Katılmama Rağmen , Gerçekten Mükemmel İnsanlarla Tanıştım , Sende Bunların En Başında Geliyorsun.

sağol Mehmet'cim

* Beşiktaş Forum Pusu İçin Nediyeceksin Dizi Yayınlandı ve Forum'da Patlama Yaşadı fakat Senaristler Diziye Ara Vermek Zorunda Kaldı ? Sakaryalı Hazel ve Falcata Irfan İçin Neler Diyeceksin ?

Bak işte o çok ayrı bir olay..şu an bile gülmekten ölüyorum aklıma geldikçe..Sakaryalı Hazel..benim en büyük rakibim..ama özünde..çok sevdiğim,kızkardeşim yerine koyduğum,çok özel bir dost..ama ne yapayım ki.."Falçata" olmak bazı sorumluluklar yüklüyor ve bende bu sorumlulukların gereğini yerine getirmeliyim..Buradan Hazel e de sesleniyorum..."fazla uğraşma benimle" diye..

* Güldürücü ve birOkadarda Mükemmel bir Çekişme Görüyoruz Peki , FaLchata Ear-Fun Team Adinda , Hem Facebook'da Hemde Forumda Gruplar Açıldı , Bunlar İçin Neler Söyliceksin abi

valla Mehmetcim,ben ve ekibim,Sakaryalı ile bir çekişme içinde değiliz..yani bizim bir vizyonumuz ve bağlı olarak da "misyon" umuz var ve bunun gereğini yapıyoruz ve yaparız..Sakaryalı ve çetesi ancak bize engel olmakla iştigal eder..ama başarır mı işte o biraz zor..hehe

* Biliyorsun BeşiktaşForum , Basın-Yayın Organları Tarafından İzlenilmek'te Abi , Bu Bizim Açımızdan Avantaj mı ? Dezavantaj mı ?

Forumumuzun ,basın organları tarafından ve kulübümüz izlendiğini ben de biliyorum..bu,forumumuz açısından avantajmı bilemem ama,taraftar nabzını ölçme açısından Beşiktaşımız için büyük avantaj..çü
çünkü ,hiçbir kulüp,taraftarından ayrı hareket edemez ve taraftarın nabzını tutabilmek için de "yaşayan" taraftar forumlarını izlerler..bu forumumuza "ayrıcalıklı" bir sorumluluk yüklüyor ve ben bundan dolayı da gurur duyuyorum..


* Yorumları Beğendiğin Kullanicilarmiz varmi ?

Forumda tum kullanıcıları beğeniyorum,içlerinde yakın arkadaş olduklarımız da var..onlar la artık içli dışlı olduk..Hazel,Ramazan,Erkan,Emre,Semra,Gürkan,Metin ,Melike,Çağla, Bekir,Tekin,Ozan,sen,Murat,Gökhan ve adını yazamadığı bir çok arkadaş aile olduk ve hepsini çok seviyorum..Ancak özellikle İbodaca ve Neokartal ile yaptığımız teknik tartışmalar inanılmaz lezzetli geliyor çünkü aramızda tam bir kuşak var..

* Buradan Sitemizde Misafir Olarak Bulunan Kullanicilarimiza Nedemek istersin ?

Misafirler gelince.."öyle bakmayın kardeşim ,gelin üye olun,ailemize katılın" diyorum abileri olarak..

* Ve Son Olarak Beşiktaşforum.NET Kullanicilarina Nedemek istersin ?

ve en son olarak... da Beşiktaşforum.NET kullanıcılarına...Hepinizi çok seviyorum..siz benim ikinci ailemsiniz..beni sakın unutmayın...

* Süpriz Birinden Süpriz Bir Soru Geldi Abi ; Neden Karetta2002 Nickini Kullanıyorsun ?

Karetta 2002 nick'ini;dünyanın sadece insanlara ait olmadığını,üzerinde yaşayan tüm canlıların en az biz insanlar kadar bu dünyada yaşam hakkı olduğunu bazı kafalara anlatmak için kullanıyorum..

* Bu Keyifli Röportajı Benimle Paylaştığın İçin Tekrar Teşekkürler Abi , Hayatında Başarılar Dilerim.

rica ederim..asıl ben teşekkür ederim.. sevgiler..saygılar..


Sizlerde Saygı ve Sevgi Çercevesi İçerisinde Sorularınızı Sorabilirsiniz..
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla