Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 10:45   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a büyük ceza gelebilir

Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kayserispor arasında uzlaşma
sağlanamazsa Topuz'un transfer dosyası TFF'ye gidecek...

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kayserispor arasında uzlaşma sağlanamazsa Mehmet Topuz'un transfer dosyası Türkiye Futbol Federasyonu'na gidecek.



Olay, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda ele alınacak. 15 kişiden oluşan ekip, üç kulüp arasında kördüğüme dönen transferi netleştirecek. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'de oynamak istemezse ya bir sezon Kayserispor formasını giyecek ya da bir yıl bekleyip sezon sonu bedelsiz olarak kulübünden ayrılacak. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'a imza attığı belge ortaya çıkarsa Topuz'a futbol talimatnamesinin 17. maddesinin 4. bendine göre 12 ay ceza verilmesi gündeme gelecek.







Tüm bunların dışında Fenerbahçe, Mehmet Topuz'dan vazgeçerse Kayserispor Beşiktaş'a bonservisini verecek ve başarılı futbolcu Siyah-Beyazlı formayı giyebilecek. Kayserispor, Beşiktaş'ın izinsiz olarak Mehmet Topuz'la görüştüğünü belgelerse Siyah-Beyazlı kulüp transferden men cezası, para cezası ve puan silme cezalarından birine çarptırılabilecek. Transferden men cezası ise en az 6 ay olacak.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla