Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2009, 15:01   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Flaş!!! Flaş!!! Bobo'nun Yerine Dünya Starı !!!

Bobo'nun yerine Love
Beşiktaş, Mehmet Topuz transferinde beklemeye geçerken; yönetimin Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin verdiği listedeki isimler için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bobo'nun Olimpiakos'a gitmesi halinde listedeki forvet adaylarından biri olan CSKA Moskova'nın Brezilyalı oyuncusu Vagner Love ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Siyah - Beyazlıların Rus kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, ancak Love'un 3 yıl için 11 milyon Euro istemesinin sorun yarattığı belirtildi. Yöneticilerin buna karşılık 3 yıllığına 8. 5 milyon Euro önerdikleri ifade edildi.

Denizli'nin listesindeki bir başka oyuncu Werder Bremenli Almeida içinse ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı. Alman kulübünün Portekizli futbolcu için 9 milyon Euro istediği ve pazarlığa yanaşmadığı belirtildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği CSKA Moskova'nın Türk oyuncusu Caner Erkin için ise Rus ekibiin 6 milyon euro bonservis bedeli istediği Beşiktaş'ın ise 4 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi. Transfer listesindeki bir diğer ismin ise Roma'da forma giyen Norveçli sol kanat oyuncusu John Arne Riise olduğu idda edildi. Siyah beyazlı yönetim Caner Erkin ile anlaşamamaları durumda Romalı yöneticilerle Riise için temasa geçeceği öğrenildi.


Video

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Bobo'nun yerine Love
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline