Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 08:08   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyüklüğün sırrı...

Büyüklüğün sırrı...

Çifte şampiyon Beşiktaş´ta en golcü Bobo da, sezonu 46 dakikayla tamamlayan Erkan da aynı primi alıyor, oyuncuların cezaları tesis görevlilerine dağıtılıyor




Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ta Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından takım içerisindeki taşlar yerinden oynamış ve oyuncular arasındaki dostluk bağları güçlenmişti. Tam bir aile ortamına bürünen Beşiktaş, önce Fenerbahçe’yi 4-2 devirerek Fortis Türkiye Kupası’nı kazanırken, Denizlispor zaferiyle de şampiyonluğa ulaşmıştı. Beşiktaş’ta oyuncular arasındaki dostluğun temelinde, Mustafa Denizli ve yöneticilerin biraraya gelip belirlediği prim ve ceza sisteminin yattığı ortaya çıktı.
Cezalar kasaya girmiyor
Siyah-Beyazlılar’ın maç başına aldığı primler, takımdaki her oyuncu için aynı... Örneğin takımın en golcü oyuncusu Bobo da, ligde en az oynayan Erkan Zengin de aynı primi cebine koyuyor. Bu durum oyuncular arasında huzursuzluk yaratmıyor ve ilişkiler güçleniyor. Aynı şekilde futbolculara verilen ceza da kulübün kasasına girmiyor. Oyunculara kesilen tüm cezalar, tesis görevlilerine dağıtılıyor ve çalışanların da bu ruha ortak olması sağlanıyor.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla