Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2009, 14:39   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Porto'ya genç Türk yetenek!

Click the image to open in full size.

Portekiz'in ünlü kulüplerinden FC Porto, Hollanda'nın PSV Eindhoven kulübünde oynayan 17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı'nın oyuncularından Engin Bekdemir'i transfer etti.

Dünya futboluna bircok yildiz kazandiranFC Porto ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan 1992 doğumlu oyuncu, imza törenin ardından, ''Çok büyük bir kulübe geldim. İnşallah en kısa zamanda burada kendimi kanıtlayarak, (A) takıma yükseleceğim'' dedi.

15 Yaş Altı Milli Takımı ile 2007 yılında ilk maçına çıkan ve şimdiye dek genç milli takımlarda 32 kez forma giyen Engin Bekdemir, Türk Milli Takımı'nda oynayan bir oyuncu olarak, Türkiye'nin adını da Portekiz'de en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

FC Porto Kulübü Başkanı Nuno Pinto da Costa ise PSV Endhoven ile girdiği çetin mücadele sonrasında Engin'i kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Engin, çok genç ve büyük bir yetenek. Önümüzdeki yıllarda Avrupa'da adını duyuracak ve Porto'ya çok yarar sağlayacak bir oyuncu. Porto olarak ondan çok şey bekliyoruz'' dedi.

FC Porto'nun Fatih Sonkaya'dan sonra transfer ettiği ikinci Türk olan Engin Bekdemir, Giresun'dan Belçika'ya göç eden bir gurbetçi ailenin çocuğu ve forvet arkası olarak da tabir edilen orta sahanın ortasında görev yapıyor.

__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla