Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2009, 10:17   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Juve, Serdar Taşcı'nın peşinde!

İtalya'nın Serie A takımlarından Juventus'un, Stuttgart forması giyen genç savunma oyuncusu Serdar Taşçı'yı transfer edebilmek için görüşmeler yaptığı ileri sürdü..

İtalyan spor gazetelerinden Tuttosport, "Juve, Taşçı için Stuttgart'ta" başlığıyla bugün yayımladığı haberde, oyuncunun menajeri ve Alman kulüp yetkilileriyle temasların başladığını ileri sürdü.

Serdar'ın İtalya'nın ünlü oyuncularından Cannavaro'yu çağrıştıran genç bir yetenek olduğuna değinilen haberde, şu ifadelere yer verildi:
"Kimileri en iyi savunmanın atağa geçmek olduğunu söylüyor. Kimileri de savunmayı iyileştirmek için atağa geçmiş bulunuyor. Juventus yetkililerini kastediyoruz: Juve yetkilileri, Stuttgart'ın ve de Joachim Loew'in çalıştırdığı Almanya'nın savunma oyuncusu Taşçı'yı alabilmek için atağa geçmiş vaziyetteler."

Haberde Taşçı'nın Stuttgart'la sözleşmesinin 2010 yılında sona ereceği anımsatılarak, oyuncunun menajeri Uli Ferber ile temasların sürmekte olduğu belirtildi.

Tuttosport, Stuttgart'ın da sözleşmesini uzatma niyetinde olduğu Taşçı'nın, "FC Juventus benim açımdan harika olur" dediğini de ileri sürdü.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla