Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2009, 11:46   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer Piyasasında Büyük Deprem!!!

Böyle takas görülmedi! Hangi iki büyük kulüp yıldız oyuncularını birbirleriyle takas edecek? Futbol kamuoyuna bomba gibi düşecek yılın transfer olayı gerçekleşecek mi? İşte Medyaspor özel haberi:
Tüm gözler transfer piyasasını meşgul eden Mehmet Topuz'a dönmüşken Galatasaray ve Beşiktaş müthiş bir operasyon yapmaya hazırlanıyor!

Click the image to open in full size.Yeni alınacak futbolcuların maliyetlerini ve uyum sürelerini göz önünde bulunduran iki takım yöneticileri takımlarına yapacakları takviyeyi takas yoluyla gerçekleştirmeyi düşünüyorlar.

Daha önce de bu tür dedikodular çıkmış ancak kamuoyu bu takasa uçuk bir fikir olarak yaklaşmıştı.
Ancak Delgado'nun performansından memnun kalmayan Beşiktaşlı bir yöneticinin sohbet esnasında karşısında bulunan Galatasaraylı yöneticiye Arjantinli ile Lincoln'ün takas edilmesi konusunda yaptığı teklif bir anda ciddiyete bindi!

Click the image to open in full size.Lincoln'ün bugüne kadar Galatasaray kulübüne olan maliyetini göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı yöneticilerin "Lincoln'e çok para harcadık. Sadece Delgado yetmez, Gökhan Zan'ı da verirseniz bu takası düşünürüz..." demesi üzerine konuyu Başkan Yıldırım Demirören'e taşıyan Beşiktaş cephesi teklifi enine boyuna değerlendiriyor.

İki takımın transfer gündeminde ciddi bir şekilde tartışılmaya başlanan bu takas için Galatasaray yönetiminin Delgado ve Gökhan Zan'ın kasetlerini Rijkaard'a verdiği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda karar verecek olan Galatasaray yönetiminin prensip olarak bu takasa olumlu yaklaştığı söyleniyor...

Click the image to open in full size.Buna karşılık Mustafa Denizli'nin de "Lincoln'ün gerçek potansiyelini ortaya çıkarabilirim, ancak hem Gökhan Zan hem Delgado'yu bedavaya vermeyin. Delgado'yu takasta kullanabilirsiniz, fakat Gökhan'ın sezon sonuna doğru gösterdiği performans kazandığımız iki kupada da çok önemli bir faktördü" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Bir hafta içinde olumlu veya olumsuz bir şekilde sonuçlanacak bu transfer konusunda futbolcuların nabızlarının yoklanmasının yanı sıra, bu takasın gerçekleşmesi durumunda tribünlerin nasıl tepki vereceklerini de merak eden iki takım yöneticileri, taraftar forumlarında da söz konusu futbolcular hakkında bir araştırma başlattığı gelen haberler arasında...
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline