Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 21:43   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Akgündüz'den 100 bin kişilik stat sözü!

Click the image to open in full size.

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu ve TFF 3. Lig takımlarından Siirtspor Kulübü'nün Başkanı Fadıl Akgündüz, Siirt'e 100 bin kişilik stadyum yapacağını söyledi..

Akgündüz, kulüp eski başkanı Beşir İlçin, milli futbolcu Alpay Özalan, avukatları ve Siirtspor yönetimi kurulu üyeleriyle Polis Evi'nde biraraya geldi.

Daha sonra Siirtspor'a ait tesislerde incelemelerde bulunan Akgündüz, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Akgündüz, transfer konusunda Türkiye'nin tanınmış en iyi sporcu ve teknik adamlarının Siirt'e getirileceğini, Siirt'in kendisi için vazgeçilmez olduğunu ifade ederek, Siirtspor'u yeniden en üst sıralara çıkarmak için yoğun çaba harcayacağını bildirdi.

Geçmişte yaptığı bir takım hatalardan dersler çıkardığını ve tecrübe kazandığını anlatan Akgündüz, şöyle dedi:
''Bu kez adımımızı en güzel şekilde atacağız. İlk etapta sporun alt zeminini kuracağız. Yeni tesisler kuracağız, bu amaçla buraya geldik. Sayın Valimiz de bizlere önemli derecede destek veriyor. Altyapının tamamlanmasıyla birlikte tecrübeli sporcular buralarda yetiştirilecektir. Bizim hedefimiz öncelikle alt yapıyı oluşturduktan sonra Siirt'i 100 bin kişilik bir stada kavuşturmaktır. Bunu zaman içerisinde gerçekleştireceğiz.''

Akgündüz, Türkiye'nin tanınmış birçok önemli futbolcularını kadrolarına katacaklarını da belirterek, ''İlk hedefimiz Siirt'i 3. ligden 2. lige çıkartmak, ardından 1. lig ve daha sonra de süper lige çıkartacağız. Futbolcu ve teknik heyet konusunda en yetkili Alpay Özalan'dır. Önemli takımları Siirt'e getirtip maçlar yapacağız. Siirt'in spor noktasındaki eski gücünü yeniden kazandıracağız. Tüm sporseverlere güzel günlerin yakın olduğunu ifade etmek istiyorum'' dedi.

Milli futbolcu Alpay Özalan da Siirt'in futbolla anılmasının önemli bir tanıtım olacağını, özellikle altyapıda yetişecek futbolculara büyük bir önem vereceklerini söyledi.

Yetiştirilecek sporcuların büyük bir özenle seçileceğini ve Türkiye'nin en büyük kulüplerine transferlerinin sağlanacağını anlatan Özalan, ''Bu konuyla bizzat kendim ilgileneceğim. Bu konuda, tesis konusunda da çalışmalarımız olacaktır. Transfer çalışmalarına yakın zamanda başlanacak. Şu an görüşmelerimiz sürüyor, yakın zamanda bunları kamuoyuyla paylaşacağız'' şeklinde konuştu.

Akgündüz ve beraberindekiler daha sonra Vali Necati Şentürk'ü makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Alpay Özalan, Milli Takım forması ve Beşiktaş formasını, eski kulüp başkanı Beşir İlçin de BJK amblemli bir tabağı Vali Şentürk'e hediye etti. Vali Şentürk, Akgündüz ve Alpay'a teşekkür etti. Siirtspor'un yeniden eski günlerine döneceğine inandığını belirten Vali Şentürk, Siirtspor'a her zaman destek olduğunu ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğini söyledi. Şentürk, ''Siirtspor'un yeri 3. lig değil, temennimiz yeniden eski günlerine dönmesidir'' dedi.

Akgündüz ve beraberindekiler, daha sonra Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın'ı da ziyaret ederek görüştü
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla