Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 09:52   #1
MeHLiKa
BeŞiKtAşKımM..
 
MeHLiKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
103 yaşında ilk kez hastaneye gitti

Eskişehir'de yaşayan 103 yaşındaki 7 çocuk, 30 torun sahibi kadının, rahatsızlığı yüzünden ilk defa hastaneye gittiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi'nde oturan 103 yaşındaki Gülsüm Koca, hayatında ilk defa tedavi amacıyla hastaneye gitti.

Bu zamana kadar hiç hastaneye gitmediği ileri sürülen Gülsüm Koca, sabah saatlerinde evinde aniden rahatsızlanınca torunu Cevahir ve oğlu Bulut Koca'nın çağırdığı 112 Acil Servis ekibi tarafından Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık 10 yıl önce 101 yaşındaki eşi Hüseyin Koca'yı kaybeden Koca'nın 7 çocuğu ve 30 torunu bulunuyor.

Torunun torununu gören ve acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından servise yatırılan Gülsüm Koca'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Torunu Cevahir Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, babaannesinin ilk kez hastaneyle tanıştığını belirterek, şöyle konuştu:

''Sağlığına çok özen gösteren bir kadın. Özellikle hormonlu gıdalardan uzak durarak ve dengeli beslenerek bu yaşına kadar gelebildiğini bize anlatırdı. (Sigara ve kötü alışkanlıklardan uzak durun) diye de bize sürekli nasihat ederdi. Stresten uzak bir hayatı var. Torununun torununu görebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Üresinin biraz yükselmesi sonucunda oluşan tansiyon rahatsızlığından hastaneye getirdik.''

Koca, babaannesinin bu yaşına rağmen hala akli dengesinin yerinde olduğunu ve bilinç kaybının oluşmadığını sözlerine ekledi.

AA
__________________
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var,
Alevler içinde...
Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan...

/▌\
/ \



/▌\
/ \Siyah!






/▌\
/ \ Beyaz!





/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!






☻/
/▌Beşiktaş!:)
MeHLiKa Ofline   Alıntı ile Cevapla