Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 16:21   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzgünüm Ama Yabancı transferi beklemeyin

Arkadaşlar günlük 5 tane yabancı geliyor gidiyor habire yazıyorlar. Şimdi bide şu gerçeklere bakalım.

Beşiktaşın şu an elinde 8 yabancı mevcut zaten
Sivok-Zapo-Fink-ernst-bobo-holosko-delgado-tello
bu isimlerden gitmeye en yakın isim bobo ve zapo değilmi. Boboya teklif varmış felan filan diyorlar. Ama somut bir adım yok malesef. almak isteyen adam 2 günde alıyor tıpkı serveti marsilyanın aldığı gibi. Zapoya hem teklif yok hemde bu kadar maliyeti olan adamı anadolu kulüplerine kiralama olanağı olamaz. Zaten zapoda anadolu külübüne kiralık gitmez. Ben olsam bende gitmem şahşen.Göndermeye kalksan maliyeti 5 milyonu bulur. Şimdi bu ortamda nereye ve nasıl yabancı alacağız bence imkansız.

Luis saha ismi bobonun yerine adı geçiyor ya size soruyorum Saha 3-4 yıldır top oynamıyor sakat oğlu sakat. Bobo şuan itibariyle 3 tane saha eder. Hem genç hemde sağlam doğrumu değilmi. Delgadoyu satmaya kalk şu haliyle 2milyon vermezler. biz 5 verdik ama. Elin adamı sevrvet gibi meira gibi kazmaları 7-8 e pazarlıyor, topuzu 10 a satıyor biz niye beceremiyoruz sizce oda yönetim eksikliğinden. Medyamız yok. Pazarlama yapamıyoruz. Bu sene şampiyonlar liginde oynamak gibi avantajı bile lehimize kullanamıyorsak ben ümidimi yitirdim yıldız alma konusunda şahsen. Bence beşiktaş boboyu bi şekilde satıp yerine gudjohnseni alabilrse en büyük başırısı o olur bence.

Birde genç yetenekler, ismail köybaşı, cenk(kaleci) ve çağlar birinci alınmış zaten. Çağlar birinci beşiktaşın futbolcusumu hiç zannetmiyorum. Erhan güveni zaten hiç anlamadım gitti niye alındı bilmiyorum. O kanatta toraman kurtuluş holosko, erkan zengin ve serdar özkan varken ne ğereği vardı bilmiyorum.

Kısacası bence fazla yıldıza kendinizi kaptırmayın derim hayal kırıklığına uğrarsınız.
themadpol Ofline