Konu: İtiraflar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2009, 18:09   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking İtiraflar

PORTAKAL_SUYU, Erkek , 30 , Adana

Evdeki maymun
Rusya tatilinden gelen 45 yaşındaki abimiz derinden bir iç çekiyor ve bombayı patlatıyor; "Meğer yıllardır evde maymun beslemişiz be!".

--

clubmydonose, Erkek , 30 , İstanbul

Uzun eşek
Hayatımda en rezil olduğum an, lisede öğle arasında okulun avlusunda uzun eşek oynarken pantolonun arkasının komple yırtılması ve tüm okulun gözü önünde kabak çiçeği gibi açılmam sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Asıl rezillik yırtık yeri kamufle etmek için belime ceket bağlayıp oyuna devam etmem ve bu sefer de ceketin sırt kısmının yırtılması ve ikinci kez kabak çiçeği gibi açılmamdı. Montu da riske atmak istemedim ve oyunu bıraktım.

--

itirafedeyimm, Erkek , 36 , İstanbul

Korku
Karımla yürüyüş yapıyoruz. Yanımızdan geçen hatunu süzdüğümü fark eden karımın uyarısı: "Tekrarı olursa gözlerini oymadan önce seni bağlayıp ağda yaparım!" oluyor. Hayalgücüm bir kadınla yarışamayacağı ve üstüne gittikçe daha beter sonuçlar olacağı için, göz oyma ile ağda yapmanın sıralamadaki yerlerinin sebepleri konusunda kendisinden bilgi alamadım, arz ederim.

--

aşkhüzünvegözyaşı, Kadın , 39 , İzmir

Çok yaşa
45. yaşını işyerinde pasta ve böreklerle güzel bir şekilde kutladığımız kadın hizmetlimize ertesi gün, "Eeee X Hanım, kocan ne yaptı doğumgününde?" diye sorduğumuzda aldığımız cevap: "Amaaan sular kesikti, bir şey yapamadı!" şeklindeydi. Çok yaşa sen e mi?

--

patronyok, Erkek , 27 , İzmir

Krizlerdeyim
"Başım ağrıyor, kendimi iyi hissetmiyorum, hastalanmak üzereyim, hastalıktan yeni kurtuldum, çok stresli bir gündü, hava çok sıcak..." Tüm bu bahaneleri anladık da; ''Ekonomik kriz var, artık cinsel hayatımıza da kısıtlama getirmeliyiz'' de ne demek oluyor?

--

majestic.bear, Erkek , 25 , Yurtdışı
Sesli harf
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.

--

siyam_tekizi, Kadın , 24 , Aydın

Sen görürsün
Canım, beni çok sevdiğinden her yere yanında götürmek istediğini anladım ama, kızlara baktığını görünce: ''Güzeller mi?'' dediğimde, ''Yok be g.tleri kocaman, baksana.'' diyerek nerede olduğunu unutman da nesi ya? Neymiş, ben öyle deyince, beni o an Cemil sanmış!

--

autolu, Erkek , 31 , Burdur
Israr cezası
Yeşil ışık yanmasına rağmen hareket etmemekte ısrar eden minibüs için polis anonsu duyuluyor: "Minibüs! Cezanı elden mi teslim edeyim, yoksa durağa mı göndereyim?"

--

Le_docteur, Kadın , 24 , İstanbul
Komşu kızı
Lisedeyken annem sürekli, gecenin bir yarısı odama dalarak, karşı komşunun kızının odasının ışığını bana gösterip, "Bak, arkadaşın gece yarılarına kadar ders çalışıyor. Yarın o bir baltaya sap olur, sen de ot yolarsın!" derdi. Lise bitti, ben tıp okudum, karşı komşunun kızı da kötü yola düştü. Sağol anne!

--

surgeon, Erkek , 52 , Ankara
Ayı yavrusu
Hayvanat bahçesini gezerken, çok sevdiği ayı yavrusunu evlerine götürmek için annesine yalvaran küçük kızı ikna edemeyen annesinin, "Kızım götürelim ama arabamıza sığmaz ki." bahanesine dudağını bükerek, "Ama...Ama babam sığıyor!" sözüne kocaman bir alkıştan başka nasıl karşılık verilebilir ki?

--

okyanus_ötesi, Kadın , 32 , Denizli .

Eğitim şart
Anne sütü ve önemi konusunda, eğitim vermek için araziye çıktık. Konu, bebeklere bir yaşına gelene kadar, kesinlikle inek sütü verilmemesine geliyor. Bir annenin, "Ebe hanım, ben bebeğime inek sütü vermiyorum, hazır paket süt veriyorum." demesiyle anlıyoruz ki, biz daha çok araziye çıkacağız.

--

elektrolit, Kadın , 27 , İstanbul

Ehl-i keyf
Herkesin, "Burada çok güzel çay içilir, mangal keyfi yapılır..." diye yorumladığı yarım dairelik terasımı, "Burada ne güzel halı yıkanır, çamaşır kaynatılır..." diye yorumlayan başka anne var mı yaa?

--

OYUNCU85, Kadın , 24 , İstanbul

Kimin nesi
Ben, ailem, arkadaşım ve arkadaşımın ailesi sahilde yürüyoruz. Arkadaşım ve ben önden gidiyoruz. Peşimize 2 kişi takılıyor, biz görmezden geliyoruz. Biraz ilerde arkadaşlarını görüyorlar ve bir tanesi bizi gösterip "Bu benimki, yanındaki de arkadaşınki." diyor. Yanlarında geçen ve onları duyan babam bombayı patlatıyor: "Bu benim kızım, bu da arkadaşınki!" diyor. Bütün sahil kimin nesi olduğumuzu öğreniyor!

--

itirafedeyimm, Erkek , 36 , İstanbul

Korku
Karımla yürüyüş yapıyoruz. Yanımızdan geçen hatunu süzdüğümü fark eden karımın uyarısı: "Tekrarı olursa gözlerini oymadan önce seni bağlayıp ağda yaparım!" oluyor. Hayalgücüm bir kadınla yarışamayacağı ve üstüne gittikçe daha beter sonuçlar olacağı için, göz oyma ile ağda yapmanın sıralamadaki yerlerinin sebepleri konusunda kendisinden bilgi alamadım, arz ederim
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla