Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 16:22   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Mevlüt için çabalıyoruz!''

Click the image to open in full size.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Antoine Kombouare; Sochaux forması giyen milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç için 6.5 milyon Avro önerdiklerini, ancak şampiyon Bordeaux'nun bu transfer için 10 milyon Avro ödemeye hazır olduğu iddiaları yüzünden kulübünden yanıt gelmediğini belirtti.

Teknik direktör Antoine Kombouare; 2009/10 Sezonu'nda forvet hattında Guillaume Hoarau'nun yanına takviye yapmak isteyen PSG'nin transfer politikasıyla ilgili olarak RMC'ye konuştu.

Fransa'da Sochaux forması giyen milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç için 6.5 milyon Avro önerdiklerini, ancak şampiyon Bordeaux'nun bu transfer için 10 milyon Avro ödemeye hazır olduğu iddiaları yüzünden kulübünden yanıt gelmediğini belirten Kombouare "Sochaux Yönetimi'nin içinde bulunduğu durumu anlayabiliyorum, oyuncuları için en iyi fiyati istiyorlar" dedi.

Oyuncunun PSG'de oynamak istediğini de hatırlatan Kombouare "Bu da göz önünde bulundurulması gereken bir detay ama öncelikle kulüplerin el sıkışması gerekiyor" dedi.

Inter'in tecrübeli oyuncusu Patrick Vieira'yı da renklerine bağlamak isteyen PSG'de yildiz oyuncunun yüksek maaş talebi kafalarda soru işareti yaratıyor...
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla