Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 13:51   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kanada'daki Türk'ün karnesi zayıf!

Click the image to open in full size.

Konyaspor'da bir süre görev yaptıktan sonra Kanada futbol ligi takımlarından North York Astros takımı ile teknik direktör olarak anlaşan Uğur Çimen'in takımı, ligin ilk 4 maçında galibiyetle tanışamadı.

27 Mayıs'ta London City ile yapacağı ilk maçı aşırı yağmur nedeniyle ertelenen Uğur Çimen'in çalıştırdığı North York Astros, 3 Haziran'da deplasmanda St. Catharines Wolves ile karşılaştı.

Bu karşılaşmadan 2-0 yenik ayrılan North York Astros, 6 Haziran'da TFC Academy'ye de 2-1'lik skorla yenildi. Kanada'daki tek Türk teknik direktör olan Çimen'in takımı Astros, 13 Haziran'da deplasmanda karşılaştığı Trois-Rivieres Attak karşısında da 5-0'lık farklı skorla yenilerek, büyük bir hezimete uğradı.

North York Astros, 20 Haziran'da Portugal FC ile yaptığı maçtan da sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu maçlarda kalesinde toplam 11 gol gören North York Astros, 4 maçta sadece iki gol atabildi.

Konyaspor'da antrenörlük ve masörlük görevlerinde bulunan Uğur Çimen, Kanada 1. Futbol Ligi takımlarından North York Astros ile bu yılın mart ayında teknik direktörlük için anlaşmıştı.

Çimen'in, Rasim Kara'dan sonra Kanada'ya gelen ikinci Türk teknik direktör olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Çimen'in, mart ayından bu yana çalıştırdığı takımından istifa ettiği öğrenildi.

__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla