Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 10:57   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon8 Akdeniz Oyunlarından Çekilebiliriz

İtalya'nın Pescara kentinde yapılan 16. Akdeniz Oyunları organizasyonundaki aksaklıklar nedeniyle Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Organizasyon Komitesi'ne protesto yazısı göndererek, sorunların sürmesi halinde oyunlardan çekilebileceklerini bildirdi.

Genel Müdür Yunus Akgül, yaptığı açıklamada, yaşanan sıkıntıların büyük boyutlara ulaştığını belirterek, ''Tüm branşlarda sporcularımız büyük zorluklar çekiyor. Antrenman yapacak saha bulunamıyor. Sporcuların kaldığı yerler çok kötü. Odalarda perdeler dahi yok. Biz de tüm bunların üzerine Akdeniz Oyunları Organizasyon Komitesi'ne bir protesto yazısı göndererek, aksaklıkların devam etmesi halinde oyunlardan çekileceğimizi bildirdik'' dedi.

''HENTBOL TERK ETMEK İÇİN İZİN İSTEDİ''
Akgül, Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz'in, yarın Pescara'dan ayrılmak için izin istediğini açıkladı.

Hentbol takımının antrenman konusunda büyük sıkıntılar çektiğini anlatan Yunus Akgül, ''Federasyon başkanı bana gelerek yarın Pescara'dan ayrılmak istediklerini bildirdi. Ben de ona bunun bir devlet meselesi olduğunu ve kararın GSGM tarafından tek başına alınamayacağını bildirdim'' diye konuştu.

TÜRK BAYRAĞI'NI GENÇ VOLEYBOLCU TAŞIYACAK
Öte yandan Yunus Akgül, 16. Akdeniz Oyunları'nın açılış seremonisinde Türk Bayrağı'nı genç voleybolcu Naz Aydemir taşıyacağını açıkladı.

Aydemir'in Yıldız Milli Voleybol Takımı ile dünya ikincisi olduğunu belirten Akgül, ''Bayan sporcumuz gelecek 10 yılda Türk voleybolunun yüzü olacak. Kendisi yarın İtalya'ya gelecek. Yetişebilirse Naz taşıyacak. Yetişemezse alternatifleri değerlendireceğiz'' şeklinde konuştu.

BASKETBOL BAYAN MİLLİ TAKIMI 3 SALON GEZDİ
Antrenman yapma sıkıntısı yaşayan takımlardan biri olan Bayan Milli Basketbol Takımı ise çalışacağı salonu önce 3 tesis gezdikten sonra bulabildi.

Büyük zorluklarla salonu bulabilen milliler, antrenmana 2 saat gecikmeli olarak başladı. Milli takım, bu nedenle 45 dakikalık bir çalışmayla idmanı tamamlamak zorunda kaldı. Click the image to open in full size.
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla