Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 16:03   #1
AsiRuh17
Ruhlar Alemindeyim
 
AsiRuh17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transferlerimiz ve Yorumlar

Bence şu an yaptığımız 3 transferde yerinde transferler.2'si zaten geleceğin yıldızları diğeri ise kendini kanıtlamış bir yıldız.Bir de defansın ortasına bir adam alındı mı bence bu yeter.Öylesine transfer yapmaya gerek yok.

Bazıları diyor ki İsmail'e çok para verildi.Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Ama tek söz söylüyorum.Bu Beşiktaşlı İsmail geleceğin yıldızı!!!
Rıdvan geldi sıra; tam bilmiyorum ama duyumlarıma göre iyi oyuncu diyorlar.Akdeniz Turnuvalarında bir maçını seyrettim.Hırslı bir oyuncu.Beşiktaş'a yarar sağlayabilir.

Veee NİHAT--- işte gerçek BEŞİKTAŞLI gerçek bir yıldız.Yönetimimizi onu aldığı için tebrik ediyorum.Fazla konuşulacak bir şey yok herhalde herkes bilir NİHAT'IMIZI...

Son olarak defans bölgesi.İki isim geçiyor şu an: Metzelder ve Ferrari.
Ben Ferrarinin alınmasından yanayım.Fakat tam bilmiyorum.Sadece form grafiğine baktım.Ama Metzelder'de olabilir.Alman disiplini var sonuçta.Tek sözüm bu iki oyuncudan biri alınmalı...

Sonuç olarak ben transferlerden memnunum.Yönetimimizi tebrik ediyorum.İyi transferler oldu.Ve sizlerden hem konuma hem de transferler hakkında yorumlarınız bekliyorum.

SAYGILARIMLA,
__________________
Click the image to open in full size.
AsiRuh17 Ofline