Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 16:53   #7
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Nihat Kahveci : Türk futbolunun son yıllardaki kilit oyuncularından biri ve bizim yuvamızdan yetişen Beşiktaş ı çok iyi tanıyan Türkiye yi bilen bir oyuncu. Açık oynayabilme özelliğiyle ve 18 lik çizgilerin sol tarafından kullanacağı serbest vuruşlarıyla oldukça etkili olacaktır. Tello nun tersine kalıyordu bu taraflar Nihat bu açığı da kapatır. Ayrıca uzaktan şutlarla oldukça korkutucu bir takım olacağız bu sezon. Holosko, Tello, Ernst, Bobo, Delgado bunlara ek Nihat geldi. Büyük koz sıkışan maçlarda bu tarz oyuncular.

İsmail : Özellikle güçlü yapısı ve ileri çıkışlarıyla aynı zamanda gelişmiş tekniğiyle yıllardır İ.Üzülmezden beklediğimiz artı özelliklerle sol tarafı domine edecek İsmail büyük ihtimal. Önünde oynadığı oyuncuyu da takımı da oldukça rahatlatan bir transfer bence. Verilen paranın hakkını verecektir. Çok mantıklı ve başarılı bir transfer bence.

Rıdvan : Yaşı oldukça genç ve umut veren bir oyuncu. Büyük takımlar için henüz hazır mı değil mi bilinmez ama artık yaşa bağlı bu tarz sorunlar günümüz futbolunda ortadan kalkmaya başladı. 15-16 yaşlarında premier ligde oynayan oyuncuları görebiliyoruz. Rıdvan da istikrarlı olursa ve özenle çalışırsa bu formayı uzun yıllar taşıyacak yeteneğe sahip gibi görünüyor. Takımın dinamik yapısı da onu ateşleyecektir büyük ihtimal.

Fink : Çok tanımadığım izlemediğim bir oyuncu ama kariyeri transferinin büyük göstergesi. Ayrıca uzun boyuyla Beşiktaş ımızın en büyük sorunu olan hava hakimiyeti konusunda da bizi rahatlatacaktır. Güçlü temeller üzerine kurulu bir ortasahanın direklerinden biri olacak kadro için kilit oyuncuların başında geliyor belki de izleyip göreceğiz.
dartheagle Ofline