Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 08:42   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Caz Festivalinde İki Efsane

[color=black]İstanbul Caz Festivali'nde iki efsane bir araya geliyor. Caz, R&B ve fusion türlerinin en saygın yorumcu ve gitaristlerinden George Benson, altı kişilik vokal grubu ve ona eşlik eden Philharmonia İstanbul orkestrasıyla birlikte tüm zamanların en sevilen vokalistlerinden Nat "King" Cole'un eşsiz mirasıyla buluşuyor. Nat King Cole'un "Mona Lisa", "Stardust", "Route 66", "Nature Boy", "Unforgettable" gibi klasik hitlerine yeniden hayat veren Benson, "Give Me the Night", "Breezin'", "On Broadway" gibi en sevilen şarkılarını da seslendiriyor.

Elli yılı aşkın süredir caz, R&B, soul ve hatta pop gibi farklı türlerde altmıştan fazla albümü yayımlanan George Benson, caz gitarında ustalığının yanında etkileyici vokal tekniğiyle de tanınıyor. Wes Montgomery, Ron Carter, Joshue Redman, Christian McBride, Al Jarreau ile ortak çalışmalar yapan Benson, on Grammy de dahil olmak üzere çok sayıda ödüle layık görüldü.

Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde saat 21.00'de başlayacak konserin biletleri 55, 45, 35, 30 TL ve öğrenci 25 TL olarak açıklanırken, sahne önü 100 TL olacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla