Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2009, 09:16   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul Cup 2009 Ana Sponsoru Türk Telekom

Türk sporuna verdiği destekle beraber kazandığı başarı ödülünün ardından Türk Telekom sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

35 ülkede, 52 turnuva ile gerçekleştirilen ve toplam 60 milyon $ ödüllü Sony Ericsson WTA Tour'un, Garanti Koza kuruculuğunda gerçekleştirilen Türkiye ayağı
‘Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009'un ana sponsoru

TÜRK TELEKOM

Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez Türkiye Tenis Federasyonu'nun resmi turnuvası olarak 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009 dünyanın en önemli tenis yıldızlarını 3000 izleyici kapasitesine sahip ENKA ARENA'da buluşturacak.

‘İstanbul Cup' İstanbul'un Dünya'ya tanıtılmasında önemli rol oynayan etkinliklere imza attı. 2005 yılında, Boğaziçi Köprüsü'nde, Venus Williams ve İpek Şenoğlu arasında gerçekleştirilen maç, iki kıta arasında oynanan ilk tenis maçı olarak ‘Kıtalar Arası Tenis Maçı' sloganı ile spor tarihinde yerini aldı. 2006 yılında Kız Kulesi'nde ‘Kızlar Maçı', 2007 yılında Maria Sharapova, Elena Dementieva ve Venus Williams'ın ‘Topkapı Sarayı'ndaki açılış töreninde ‘Harem Dairesi'ndeki görselleri tüm dünyada yankı buldu. 2008 yılına, ‘Dolmabahçe Sarayı Hasbahçe'de gerçekleştirilen açılış töreninin yanı sıra turnuvayı üç kez kazanarak elde ettiği ‘Istanbul Cup Sultanı' unvanı ve kazandığı 31.000 USD'lik para ödülü ile Angnieszka Radwanska damgasını vurdu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla