Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 01:43   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şamil sam Yoğun Bakımda !

Click the image to open in full size.
Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı oldu.
Hastane Başhekimi Ayça Bozoklu, Sam'ın daha sakin bir ortamda kalmasını sağlamak için yoğun bakımda tuttuklarını belirterek, "Sağlık durumu gayet iyi. Şuuru açık." dedi. Sam'ın amcası Talat Şam ise, "Fıkralar anlatıyor, mizah dergisi istedi." diye konuştu.
Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı oldu. Sam'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Hastane Başhekimi Ayça Bozoklu, "Kendisi safra kesesi problemi nedeniyle başvurdu. Dün ameliyata alındı. Operasyon sorunsuz olarak tamamlandı." diye konuştu.
Sam'ı daha yoğun bir gözlem altında tutmak, "ziyaretlerden ve gürültü- patırtıdan uzak tutmak için" yoğun bakıma aldıklarını kaydeden Bozoklu, "Şu anda durumu gayet iyi." ifadesini kullandı.
Hastanede olduğu ameliyat sebebi ile Sam'ın spor hayatının belli bir süre zorunlu olarak kesintiye uğrayacağını belirten Bozoklu, "Ancak bu ameliyat nedeniyle spor yapamaz diye bir şey kesinlikle söz konusu değil. Hastanemizde olduğu ameliyat, boksa devam etmesini engelleyecek bir durum yaratmaz." dedi.
Sam'ın amcaları Talat ve Eşref Sam da, gazetecilere kısa açıklama yaptı. Talat Sam, "Şamil'in safra kesesi yollarında tıkanma olduğu tespit edildi. Bu durum onda belli bir süre halsizliğe yol açtı." dedi.
Talat Şam, "Durumu çok iyi. Biraz daha itina göstermek için yoğun bakıma aldılar. Şu anda fıkralar anlatıyor, bizimle sohbet ediyor, mizah dergileri istedi. Yarın belki normal servise alınır. Sportif faaliyetlerini engelleyecek bir şey yok." şeklinde konuştu.
Talat Sam, "Safra kesesinde taş birikmiş. Sanırım içilen sudan kaynaklanıyor." ifadesini kullandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla