Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 19:25   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
O bir 'intiharkolik'

Daha önce bileklerini kesti, hap yuttu, balkondan atladı ölmedi. Bu kez de arabadan kendini attı...

Kütahya'da 30 yaşındaki Meryem Çakır, kendisini doktora götüren babasının kullandığı otomobilden atladı. Çakır, ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Meryem Çakır daha önce bileklerini keserek, çok sayıda hap yutarak ve 3. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak hayatına son verme girişiminde bulunmuştu.

Kütahya'da 30 yaşındaki Meryem Çakır, kendisini doktora götüren babasının kullandığı otomobilden atladı. Ağır yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Çakır'ın daha önce 3 kez intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi.

Olay sabah saat 09.30 sıralarında Kütahya-Eskişehir Karayolu'nun 27. kilometresinde yaşandı. Meryem Çakır, babası Muharrem Çakır'ın kullandığı 43 NY 215 plakalı otomobille, psikolojik tedavi görmek için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gitmek üzere yola çıktı. Arka koltukta oturan Çakır, bir anda seyir halindeki aracın kapısını açıp kendisini yola attı. Muharrem Çakır hemen aracını yol kenarına çekip, durumu polise bildirdi. Arkadan araç gelmediği için mucize eseri ezilmekten kurtulan ve ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Çakır'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Meryem Çakır'ın daha önce bileklerini keserek, hap yutarak ve 3. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak hayatına son verme girişiminde bulunduğu bildirildi.

Habertürk
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla