Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 22:14   #1
teraphy
şǻЋяυт
 
teraphy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Böyle saçma oyun görülmedi!

Click the image to open in full size.
Böyle saçma oyun görülmedi?
Bugüne kadar hiç böyle bir oyun oynadınız mı? Oyunda sınır yok, kural yok! İsteyen herkes oyuna dahİNTERNETHABER/Dış Haberler

Bugünlerde internet üzerinde yeni bir oyun daha ortaya çıktı.Oyun belki şu ana kadar duyduğunuz en çılgın, en saçma oyunlardan biri.
Oyunun adı bulabildiğin en garip yere yüz üstü uzanmak. Bir grup facebook kullanıcısı bu oyunu ortaya çıkardı ve oyun şu an internettte hızla yayılmakta olup katılımcı sayısı her geçen gün hızla artmakta.

Click the image to open in full size.
Oyunun hiç bir kuralı yok ve hiç birşeye bağlı değilsiniz.Yapacağınız sadece yüz üstü uzanacağınız en tuhaf yeri bulup,oraya uzanmak.
Yer sınırlaması olmadığından katılımcılar bulabildikleri herhangi bir yere uzanıyorlar. Mesela; ağaç dallarına,yol ortasına, çatıya, bir tankın önüne, bir çitin üzerine, bir futbol oyun masasına hatta bir uçağın motor kısmına dahi uzanıyorlar. Trafiğin yoğun olduğu yerlerde yol ortasında, trafiği aksatmadan uzanıyorlar ve bu duruma sürücüler de alışmış.
İngiliz Scoot Wood ve Wayne Pyle adlı iki arkadaş bu tuhaf oyunu Faceebookta başlatmışlar. Tuhaf ve ilginç birşeyler yapmanın daha eğlenceli olduğunu ve insanları içinde bulundukları durgunluktan biraz olsun uzaklaştırmak istediklerini söylediler.
Katılımcıların çoğu bunun çok zevkli olduğunu ve kendilerini biraz olsun serbest bıraktıkları zaman bu oyundan çok zevk alacaklarını söyleyerek herkesi bu oyuna katılmaya davet ettiler.
__________________

Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş...
teraphy Ofline   Alıntı ile Cevapla