Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 09:36   #604
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hollanda'dan Teklif Var

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin sistemine uymadığını ileri sürerek sezon başı kampına çağırmadığı Batuhan Karadeniz'e yurt dışından sürpriz bir talip çıktı.
Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı, uzun süredir milli takımlardan da izlediği genç golcü için önceki gün menajer Ahmet Bulut aracılığı ile siyah beyazlı kulübün kapısını çaldı.
Daha önce İngiltere'de Manchester City ve Wigan takımının menajerleri tarafından da izlenen genç yeteneğin sezon başı omzundan ameliyat olduğunu ifade eden menajer Ahmet Bulut, Hollandalı yöneticilerin randevu talebini kulübe iletti. PSV'lilerin pazartesi günü İstanbul'a gelerek Başkan Yıldırım Demirören ile görüşmek istedikleri ifade edildi.
Batuhan ise kolundaki sakatlığına rağmen geçen yıl 8 gol attığına değinerek, transferi konusunda, "Geçen sezon yurt dışından teklifler olmasına rağmen Beşiktaş sevgimden dolayı boş mukaveleye imza attım. Ama nedense altyapıdan yetişen oyuncular A takımda fazla ilgi görmüyor. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli'nin düşüncelerine saygı duyuyorum. Eğer istenmiyorsam, PSV'ye gidebilirim" yorumunu yaptı.
__________________
alpler Ofline