Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2006, 10:16   #1
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da gergin günler!

Beşiktaş’ın sahada aldığı kötü sonuçların ardından bugün durum değerlendirmesi yapmak için toplanacak Siyah-Beyazlı yönetim, görevi bırakıp bırakmama konusunu da gündeme getirecek

KARTAL'DA kritik toplantı... Son dönemde futbol takımının aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri okları yönetime çevrilirken, bugün önemli bir toplantı gerçekleştirileceği bildirildi. Durum değerlendirmesi yapacak yönetim özellikle taraftarlardan gelen 'İstifa' çağrısını da görüşecek. Ancak idarecilerin istifaya sıcak bakmadıkları 26 Şubat'taki Mali Kongre'de güç kazanmaya çalışacağı ifade ediliyor.

Öte yandan yöneticilerden Sinan Vardar ile Murat Ürünsak'ın yapılan işlerden rahatsızlık duydukları için görevlerini bırakmak istedikleri, ancak Başkan Yıldırım Demirören'in buna izin vermediği de sızan bilgiler arasında.


Gençler devam yaşlılar yolcu!


TEKNİK Direktör Tigana'nın gelecek sezon da Beşiktaş'ın başında kalması durumunda kadroda büyük bir revizyon yaptıracağı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören ile bu konuda bir görüşme yaptığı belirtilen Fransız Hoca, 'A.Hassan çok disiplinsiz. Onu istemiyorum. Okan, Tümer, Sergen, Tayfur ve İbrahim Üzülmez de yaşlı. Ligin bundan sonraki bölümünde gençleri oynatmak istiyorum' dedi.
odin Ofline