Konu: Deniz Naki
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 00:42   #9
Kârt⣠Íbó
 
Kârt⣠Íbó - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ibish35´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam, tanisabilirsin, ama ben kendi takimimda böyle bir oyuncunun oynamasini is-te-mi-yo-rum... Andreas Trick, benim beraber okula gittigim arkadasim, 2007/2008 sezonunda Bayer Leverkusen II takiminin Oberliga Nordhein Liginde sampiyon oldugu kadroda Deniz Naki ile beraber top oynadi bir sezon boyunca... her gün beraber antrenman yapip, beraber vakit gecirmisler! Sadece uzaktan tanisma degil yani sendeki gibi, bu cocuk bana buraya yazdiklarimi birebir aktardi... Taa 2 sene önce demistim, bu oyuncu bu kadar iyiyse Almanya'da profesyonel olmadan biz alalim diye! Arkadasimin dedigi kelimesi kelimesine söyleydi: "Deniz'in Kürt oldugunu biliyorsun, milliyetci bir kürt yani. Türkiyede bir takim icin oynarmi bilmiyorum, cocuk yasasin kürdistan diyip duruyor, antrenmanlara, maclara gelen kürtleride öyle selamliyor (biji kürdistanmi öyle sacma bisey iste)... Senin hosuna gitmezdi herhalde Besiktasta oynamasi! Politik düsüncesi ortaya cikarsa basi derde girer." Aynen böyle dedi, ne kadar iyi olursa olsun, bu cocuktan bize hayir gelmez...
Öyle bilip bilmeden atip tutmuyorum ben, eger birseyi söylerken emin degilsem, ya bu sözleri söylerken ifade ederim emin olmadigimi yada hic söylemem!
Bence benim kaynagim seninkinden daha saglam, sallamasyon degil konustuklarim yani..

Saygilarimla...

Vallah 3 Kisinin bana söylediklerini beni hic ama hic ilgilendirmiyor, direk olarak birisi bana nasilsa ben onu öyle bilirim, herkez herkezin arkasinda atip tutuyor ona bakarsan. neyse söylediklerin dogruda olabilir kardesim bisey demiyorum ama kendi gözümle görmedik ve duymadiktan sonra benim icin önemli degil. ha gercekten öyle ise bende istemem kendisini bu acik ve net. sonucta ne sen nede ben bu isten bisey kazanmiyoruz onlar iki kosarak parayi aliyorlar biz ne konusursak konusalim havada ki bulut gibi dagilir ve anlamsiz kalir.

Bu ara Leverkusen'den mi katiliyorsun sen????


Saygilarimla
__________________
Sergen atti sampiyonluk geldi........
acaba birdaha gelecek mi be abi..........

Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi.....





Siyah Düs , Beyaz Umut


Kârt⣠Íbó Ofline