Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2006, 19:16   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hem Tercuman Hem Menajer

Hem tercüman hem menajer!
'Tigana’nın tercümanlığını yapan Sinan Serhatlıoğlu’nun on parmağında on hüner var! Daha önce bir dönem Lucescu’nun da tercümanlığını yapan Serhatlıoğlu’nun ilişkileri su yüzüne çıktıkça, büyük sorun olmaya başladı...' Fanatik Gazetesi yazarı Orhan yıldırım yazdı;

Click the image to open in full size.
Hem Tercüman hem menajer!

Tigana'nın tercümanlığını yapan Sinan Serhatlıoğlu'nun on parmağında on hüner var!
Daha önce bir dönem Lucescu'nun da tercümanlığını yapan Serhatlıoğlu'nun ilişkileri su yüzüne çıktıkça, büyük sorun olmaya başladı.

İLK OLAY CAREW

John Carew bir gazeteye manken ile birlikte yarı çıplak pozlar vermiş ve camiada büyük tepki oluşmuştu. Dönemin futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay'a eleştiri okları çevrilmişken, röportajı ayarlayanın Serhatlıoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Başkan Yıldırım Demirören'in, "Hemen gönderin" talimatı, araya giren bazı gazetecilerin baskısından sonra askıya alınabilmişti.

HER DERDE DEVA

Serhatlıoğlu bu olaydan sonra bu kez başka bir yüzle karşımıza çıktı. Bir adı Optimus olduğu bildirilen bir tanıdığının firmasından, başta İstanbul'a yeni gelen transferler olmak üzere, diğer futbolcular ve tesislere, plazma tipi televizyon, bilgisayar başta olmak üzere elektronik eşya alım satımı ile yine futbolculara araba alımı ve ev kiralama gibi konularda aracılık yaptığı belirlendi.

YİNE SAHNEDE

Lucescu ile hâlâ temas içinde olan Serhatlıoğlu bu kez de transfere soyundu! Rumen hocanın bir dönem Shaktar Donetsk'te forma giyen Brezilyalı 'Souza'yı Türkiye'de sen pazarla' önerisi üzerine, bu oyuncunun ismini Tigana'ya bildirdi. Ancak Fransız hoca olumsuz yanıt verince transfer gerçekleşmedi. Serhatlıoğlu'nun, Almanya'da yapılan kampta, sözleşme için büyükelçiliğe giden oyuncuların isimlerini ve kapalı olan idmanlardaki taktiksel çalışmaları bazı gazetecilere sızdırması da bunlara eklenince yönetim harekete geçti. Beşiktaş Yönetimi savunmasını aldıktan sonra Serhatlıoğlu'nun durumu hakkındaki kararını önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda verecek.
Adelaar Ofline