Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 03:33   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Evine dön Sahtekar

Amerika takımlarından Los Angeles Galaxy forması giyen İngiliz futbolcu David Beckham, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı AC Milan ile yapılan hazırlık maçında Galaxy fanatiklerinin açtığı pankarta sinirlenerek taraftarların üzerine yürüdü.

Hürriyet'in haberine göre, Bu sabaha karşı Amerika'da LA GAlaxy ile İtalya Serie A takımı AC Milan arasında oynanan hazırlık karşılaşması 2-2 bereberlikle sonuçlandı.

TARAFTARLARDAN BECKHAM'A: EVİNE DÖN SAHTEKAR

Karşılaşma sırasında Galaxy taraftarlarının Beckham için açtığı "Evine dön sahtekar" yazılı afiş dikkatleri çekti.

Maç boyunca İngiliz yıldıza tepki gösteren taraftar, oyun içerisinde top Beckham'ın ayağına geldiği zaman yuhalamaya başladı.

BECKHAM: GEL BURAYA

Taraftarın tepkisine ve açılan pankarta sinirlenen İngiltere'nin eski kaptanı, tribünlerin yanına gelerek taraftarlara, eliyle "Hadi gel buraya" dercesine hareket yaptı.

Olayların büyümesini engellemek amacıyla takım arkadaşları Beckham'ı olay yerinden çekmeye çalışırken, yıldız oyuncu güvenlik görevlileri eşliğinde soyunma odasına ilerledi.

İTALYA'DA KALMAK İSTİYORDU

2007 yazında 5 yıl karşılığında 250 milyon dolara anlaşarak LA Galaxy'ye transfer olan 34 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında Milan'da kiralık olarak forma giymiş ve futbol kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini açıklamıştı.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla