Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 17:52   #1033
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Caner Erkin süresiz kadro dışı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, bu sezon çalıştırmaya başladığı CSKA Moskova'da gelecek vaat eden Türk futbolcu Caner Erkin'i anlaşılmaz bir nedenle süresiz kadro dışı bıraktı.

Yurt dışına transfer olan en genç futbolcu ünvanını da elinde bulunduran milli futbolcu Caner Erkin, Zico'nun kendisini neden takımda istemediğine bir anlam veremediğini belirterek, şöyle konuştu: "Sezon başından bu yana bana hiç sıcak davranmadı. Nedenini bilemediğim bir şekilde iyi oynadığım maçlarda da beni oyundan çıkarıyordu. En son Rubin Kazan karşılaşmasında da beni oyundan aldı. Her futbolcu gibi bende sahada kalmak istiyordum. Hoşuma gitmedi beni çıkartması. Ama aşırı bir davranışım ya da ters bir hareketim olmadı. Maçtan sonra da zaten hepimiz birbirimizi tebrik ettik. Zico, beni tebrik etti bende kendisini galibiyet için tebrik ettim. Aramızda başka bir şey geçmedi. Fakat bir gün aradan sonra çıktığımız antrenmanda tercüman bana gelip 'Caner, sen antrenmana çıkmıyorsun' demesi ile karşılaştım. Bunun üzerine şaşırdım ve kulüp başkanımızı arayarak ne olduğunu anlamaya çalıştım" dedi.

Kulübü ile arasında hiçbir sorunu bulunmadığının da altını çizen Caner, olaydan hemen sonra kulüp başkanı ile konuştuğunu ve başkanın kendisine 'Hocanla konuş, bizde ne olduğunu anlamış değiliz' dediğini ve antrenmanın bitmesini beklediğini, buna rağmen Zico'nun kendisi ile konuşmadığını ve herhangi bir açıklama yapmadığını belirtti.

Sebepsiz olarak kadro dışı kalmasına çok üzüldüğünü belirten genç futbolcu, "Kulübüm ile 2.5 yıl daha kontratım var. Elbette takımımdan ayrılmak istemiyorum. Ama olaylar bu şekilde gerçekleşti. Demek ki Zico, geldiğinden beri bana soğuk davranmasının altında yatan neden bu idi. Şimdi bana gelen teklifler var ve onlardan birisini değerlendireceğim. Tercihim öncelikle yurt dışı olacak" dedi.

Bu arada CSKA Moskova'nın Basın Danışmanı Sergey Aksenov ise Rus basınında ve bazı yayın kuruluşlarından Zico'nun Caner'i kulüpten kovduğu şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, şu açıklamayı yaptı: "Evet, hocamız ile oyuncumuz arasında bir anlaşmazlık var. Bizde tam olarak anlamış değiliz. Şu anda bunu anlamaya çalışıyoruz. Ama oyuncunun kulüpten kovulması ya da ayrılması diye bir şey henüz yok. Oyuncumuzun ayrılıp ayrılmayacağına ancak kulüp başkanı karar verir. Kaldı ki kulüp olarak bizim Caner ile hiçbir problemimiz yok. Oyuncumuz şimdilik PAF takım ile çalışmalarına devam ediyor. İlerde neler olur bilemiyorum"


Bence alınabilecek en iyi yerli futbollculardan.. Orta sahadaki yerli eksikliğimizi giderebilecek bir oyuncu.. sol iç olarak çok faydalı olur.. Daha önce defalarca talip olduk fiyaat çok yüksekti.. Şimdi çok uygun bir rakama bu transferi bitirebiliriz.. Kaçırmayalım..
Neokartal Ofline