Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2009, 19:21   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Topuklu Spor Ayakkabılar

İtalyan tasarımcı Sergio Rossi'nin Puma için tasarladığı topuklu spor ayakkabılardan oluşan kreasyonu bu sezon her kadının içindeki cazibeyi açığa çıkaracağa benziyor. Sokak modasını İtalyan şıklığıyla biraraya getiren bu modellerClick the image to open in full size. hem rahat hem modern bir tarz sunuyor. Pek çok renk alternatifiyle öne çıkan bu ayakkabılar sezonun modası elbiselerClick the image to open in full size. mini şortlar ve mini eteklerle birlikte farklı bir stil yaratmanızı sağlayacak.


Click the image to open in full size.
"Mary Jane"Click the image to open in full size. bilekten cırt cırtlıClick the image to open in full size. yüksek topuklu ve deri. SiyahClick the image to open in full size. beyaz ve begonvil olmak üzere 3 renk alternatifi bulunuyor.



Click the image to open in full size.

"Lace-up Pump"Click the image to open in full size. bağcıklıClick the image to open in full size. yüksek topuklu ve deri. BegonvilClick the image to open in full size. siyah ve beyaz renk seçenekleriyle..



Click the image to open in full size.

"Clyde Sneaker"Click the image to open in full size. renkli saten kumaş ve beyaz düz taban. KurşuniClick the image to open in full size. lavantaClick the image to open in full size. yeşili begonvil ve pembe olmak üzere 5 farklı renkte tasarlanmış.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla