Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2009, 14:41   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Coach Tanjeviç:'Bu kadarını beklemiyordum'

Click the image to open in full size.
A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Angola'yı 87-84 yenerken, oynanan basketbol coach Bogdan Tanjeviç'i fazlasıyla memnun etti.
Takımın gösterdiği performansın kendisi için sürpriz olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen yıldan başlayan iyi oyunumuz vardı. Ama daha hazırlıkların başında açıkçası bu kadarını beklemiyorduk. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. Angola 2 aydır antrenman yapıyor ve oldukça hazır durumdalar. Özellikle hücumda müthiş oynadık. 25 asist yapmak, ne kadar iyi hücum ettiğimizin en büyük göstergesi. Dış şutlardaki başarımız ise fantastikti" dedi.
Büyük keyif aldım
Maçı kaybedecek duruma gelmelerine rağmen oyuncularının gösterdiği reaksiyona da hayran kaldığını dile getiren Tanjeviç, "Yüzde 5 daha az efor sarfetsek ya da daha az konsantrasyon içinde olsak Angola bizi yenebilirdi. Ama kaybetmemek için verdiğimiz mücadeleyi beğendim. Her şeyden önemlisi maçı kenardan izlerken büyük keyif aldık. Ersan, Hidayet ve Semih'in yokluğuna rağmen güzel bir galibiyet aldık. Sahada takım ruhu vardı. Sanki 2006 Dünya Şampiyonası'nda gibiydik. Belki daha da üst düzeydi bu atmosfer"
Yenilere övgü
"Bu takıma ilk kez katılan Evren ve Bekir'den de çok memnunum. Kendilerini diğer arkadaşları gibi hissediyorlar, çabuk uyum sağladılar, sahada da önemli katkı yaptılar. Sonuçta çok iyi başladık ve söylediğim gibi bu kadarını hiç beklemiyordum" ifadelerini kullandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla