Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2009, 17:18   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Odom LA'da Kaldı

Click the image to open in full size.
Başarılı forvetin, son yılı takım opsiyonunda olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Odom'un bu kontrat karşılığında toplam 33 milyon dolar alacağı söyleniyor. Bu rakam içinde 3 yıllık 25 milyon dolarlık tutar ile dördüncü sezon öncesi Lakers yönetimi 'Team Option' maddesini işletmesi durumunda 2 milyon dolarlık tazminat bedeli ise Odom'un garanti olarak kazanacağı para olacak.
Daha önce, yıllık 10 milyon dolar civarı bir kontrat isteyen ve bu yüzden Lakers'tan ayrılması gündeme gelen 29 yaşındaki oyuncu için Miami Heat ve Portland Trail Blazers ciddi girişimlerde bulunuyordu. Özellikle Florida eyaletindeki vergi yasası avantajından ötürü Lamar Odom'un Miami Heat'e gidebileceği sıkça dile getirilmekteydi.
"Ben daima Lakers'a geri dönmeyi arzuladım. Çünkü burada dünyanın en büyük markası için oynuyorum." diyen Lamar Odom anlaşmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Geride bıraktığımız sezon 78 maçta Lakers forması giyen Odom, 78 maçta 29.4 dakika, 11.4 sayı, 8.2 ribaunt, 2.6 asist, 1.0 top çalma ve 1.3 blok ortalamalarını tutturdu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla