Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2006, 12:44   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea'den bir bomba daha

Click the image to open in full size.

Chelsea, Bundesliga’dan Hollandalı defans oyuncusu Boulahrouz’u transfer etti. 21 Ağustos 2006 13:16


Bundesliga'da Hamburg forması giyen Hollandalı defans oyuncusu Khalid Boulahrouz, İngiltere Şampiyonu Chelsea'ye transfer oldu.

İngiltere Premier Lig Şampiyonu Chelsea, kadrosuna bir yıldız daha kattı. Londra ekibi, Hamburg'da oynayan başarılı defans oyuncusu Khalid Boulahrouz'un transferi konusunda Bundesliga ekibiyle her konuda anlaşmaya vardı.

Özellikle, William Gallas'ın transferinin henüz netlik kazanmaması ve Arsenal'de oynayan Ashley Cole'ün de kesin bir cevap vermemesi üzerine, savunma oyuncusu transferinde büyük belirsizlik yaşayan Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho'da Boulahrouz'un transferini ısrarla istiyordu.

Portekizli teknik adam transferi doğrulayarak, "Boulahrouz'un transferinden dolayı çok mutluyum. Khalid, çok yönlü bir defans oyuncusu ve bizim defansımıza büyük katkı sağlayacak. Kulüple ve futbolcuyla her konuda anlaştık. Resmi işlemlerin ardından Boulahrouz, takımla birlikte antrenmanlara çıkacaktır. Hollandalı futbolcunun defansın her mevkisinde oynaması bize çok fayda sağlayacak" dedi.

2006 Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takım forması da giyen 1981 doğumlu Boulahrouz, milli takımının 10 kez formasını giydi.


İHA
GoD of WaR Ofline