Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 22:47   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serhat Akın'dan Trabzonspor Açıklaması

Click the image to open in full size.
Adı Trabzonspor ile anılan milli Futbolcu Serhat Akın, iddialara çıklık getirdi. "Trabzonspor çok büyük bir camia" diyen tecrübeli golcü, kendisine Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadığını söyledi. Feyenoord'un kendisine yaptığı daveti kabul etmediğini söyleyen Serhat Akın, transferine ilişkin sıcak gelişmeleri anlattı.
Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Serhat Akın, Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları hakkında net konuştu.
Serhat Akın, "Tranzonspor'un benimle ilgilendiği iddialarını duydum. Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a Sportif Direktör olması bu iddiaları arttırdı. Ünal Karaman'a saygım ve sevgim çok büyük. Milli Takımlar'da ve Konyaspor'da birlikte çalıştık. Bana Trabzonspor'dan gelen bir teklif olmadı. Tranzonspor çok büyük bir camia eğer teklif gelirse Trabzonspor'da mücadele etmeyi tabiki düşünürüm" dedi.

10 gün içinde yeni takımının belli olacağını söyleyen Serhat Akın, Hollanda'nın Feyenoord takımından kendisine teklif geldiğiniancak kabul etmediğini açıkladı. Serhat Akın, "Pierre Van Hooijdonk'tan hakkımda bilgi almışlar. Feyenoord'tan beni aradılar. Transfer görüşmesi yapmak için benim Feyenoord'ta iki hafta antremana çıkmamı istdiler. Garantisi olmadığı için kaul etmedim. Çünkü idmanda sakatlanabilir ve ortada kalabilirdim" diye konuştu.
Hollanda'nın iki takımıyla transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen milli futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "NAC Breda ve Hereven ile transfer görüşmelerim devam ediyor. Biran önce transferimin netleşmesini istiyorum. Büyük ihtimalle iki takımdan biriyle anlaşacağım ve futbol hayatıma Hollanda'da devam edeceğim."

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla