Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2009, 09:10   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
10'un hakkı ne kadar?(Arda Turan)

Cim-Bom'da, Başkan Adnan Polat'ın, "Galatasaray'ın ruhu" dediği Arda Turan'a geç de olsa hak ettiği büyük zam yapılıyor.
Bu sezon Elano, Keita ve Leo Franco gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Aslan'da, takım içinde yabancılarla, yerliler arasında oluşan ücret uçurumu ve özellikle de Türkiye'nin en değerli oyuncusu olarak gösterilen Arda Turan'ın normalin çok altında bir rakama ter dökmesi yönetimi harekete geçirdi.
Başkan Polat'ın talimatıyla düğmeye basan sarı-kırmızılı futbol komitesi, hazırlık kampında 10 numaralı forma verilerek kaptanlık görevine getirilen Arda'nın ücretine yüzde yüz zam yapma kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 milyon euro bonservis bedeli teklif etmesiyle gündeme oturan milli oyuncunun son 2 yılda yaptığı fedakârlıkları dikkate alan futbol komitesi, profesyonelliğin sınırlarını zorlayan Arda'nın 1 milyon euro olan yıllık ücretini 2 milyon euroya çıkaracak. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'u kısa süre içinde toplantıya çağırarak işi resmiyete dökecek. Maç başına ayrıca 10 bin euro olan yıldız oyuncunun bu ücreti de iki katına yükseltilecek.
Arena'ya çıkacak
Fenerbahçe dışında Milan, Roma, Everton ve Tottenham'ın ciddi şekilde ilgilendiği Arda Turan'ın kariyer planlamasını yaptığını ifade ederek hiçbir yere bırakmayan Başkan Adnan Polat, genç oyuncuyu, 2010-2011 sezonunda taşınacakları Türk Telekom Arena Stadı'na kaptan olarak çıkarmanın hayalini kuruyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla