Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 10:32   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pascal Cygan (tüm topicler ayrı konu acmayın)

Yeni rota Pascal Click the image to open in full size.Ricardinho’yu Türkiye’ye getiren Beşiktaş, şimdi de rotayı Arsenal’de forma şansı bulamayan Fransız savunma oyuncusu Pascal’a çevirdi 22.08.2006
Click the image to open in full size.
Fransız’ın kafası karıştı
NewCastle’da forma giyen Bomsong için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, İngiliz kulübü ile kiralik olarak anlaşmaya vardı. Ancak Tigana’nın ısrarla istediği Fransız oyuncunun kafasının karışması bu transferi zora soktu. Lyon ve Marsilya’dan da tekif aldığını söyleyen yıldız oyuncu, “Kafam karışık. Milli takımdan uzaklaşma endişesi taşıyorum. Bana biraz daha süre verin, kararsızım” ifadelerini kullandığı bildirildi. Öte yandan menacerlerin önerdiği Barcelonalı Edmilson’un ayağındaki sakatlık, Siyah-Beyazlı ekipte kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Rota Arsenalli Pascal
Boumsong’un kararsız kalmasının ardından Beşiktaş yönetimi bir başka Fransız oyuncuyu gündeme aldı. Nobre’nin Türk olmasının ardından bir yabancı daha almak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlı ekip, Philippe Senderos’un yüksek formunun ardından Arsenal’de forma şansı bulamayan Pascal Cygan için devreye girdi. İngiliz kulübünde yedek soyunan Fransız stoper ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, Tigana’nın onay vermesi halinde 1.92 boyundaki deneyimli oyuncunun İstanbul’a geleceği ileri sürüldü. Fransız teknik adamın vatandaşı hakkında olumlu rapor vereceği ileri sürüldü.

kaynak :fanatik ama bazi spor sitelrindede bu haber var

Konu Adelaar tarafından (22-08-2006 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline