Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2006, 13:44   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nuri Şahin dünya devleriyle yanyana

Nuri Şahin dünya devleriyle yanyana

Click the image to open in full size.
Son zamanlarda sahalarda fırtınalar estiren Nuri Şahin, Nike’ın yeni futbol kampanyası için dünya devleriyle aynı sahneyi paylaşıyor. Nike’ın yeni futbol kampanyasında bu yıl ilk kez bir Türk sporcu yer alıyor. Türkiye Milli Futbol Takımı’nda ve Borussia Dortmund’da forma giyen genç futbolcu Nuri Şahin, bu kampanyada Ronaldinho, Ronaldo, Wayne Rooney, Adriano, İbrahimoviç Zlatan ve Cristiano Ronaldo ile aynı sahneyi paylaşıyor.
“Bu yıl benim yılım olacak” başlığıyla hazırlanan Nike’ın yeni futbol kampanyası eylül ayında başlıyor. Her sezon bittikten sonra oyuncular kendilerini değerlendirmeye başlar. Geçen yıl yaptıkları ve bu sene yapmak istediklerini aklından tek tek geçirir. İşte her sporcunun yeni sezona; “güzel oyuna” büyük motivasyonla hazırlandığı anlarda aklından en çok geçen cümle: “Bu yıl benim yılım olacak”...
Son teknolojiyle üretilmiş ve sporcuya üstün performans sağlayan Nike ürünleri futbolcuları antremanda ve sahada rakipleri karşısında en güzel pas ve goller için destekliyor. Turkcell Süper Lig’inin resmi maç topu Total 90 Aerow II, Total 90 Gun Cut kaleci eldiveni, T90 uzun antrenman ve maç şortu, T90 antrenman üstü, Total 90 Supremacy, Mercurial Vapor III, Nike Air Craft Legend kramponlar ve “sporcunun gizli silahı” Nike Pro ürünlerini kapsayan koleksiyon, yılın sabırsızlıkla beklenen zamanı olan sezon başlangıcında hayata geçiyor.

22.08.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Basın Bülteni
Adelaar Ofline