Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2009, 08:42   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye:85 - İsrail:69

Click the image to open in full size.
Londra'daki O2 Arena'da başlayan GameOn isimli basketbol turnuvasında ilk maçında İsrail'i 85-69 yenen A Milli Erkek Basketbol takımının antrenörü Bogdan Tanjeviç, "İsrail'i yenmenin kolay olmadığını ve maçın sonucundan memnun olduğunu" söyledi.








Tanjeviç, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında alınan sonuçtan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İsrail takımını yenmenin kolay olmadığını, İsrail'in hızlı, tecrübeli genç oyunculardan oluştuğunu, takımın aldığı maç sonucunun kendisi için yeterince iyi olduğunu" belirtti.

Turnuva öncesi takım kadrosundan çıkarılan Kerem Gönlüm ile ilgili bir soru üzerine Tanjevic, Gönlüm'ün çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi. Kerem'in, takımın joker oyuncusu olduğunu da söyleyen Tanyevic, şu anki durumun bir an önce sonuçlanmasını umduğunun da altını çizdi.

Basın toplantısında soruları yanıtlayan attığı 22 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Oğuz Savaş da GameOn Turnuvası'nın, kendileri için ilk ciddi hazırlık olduğunu ifade etti.

Savaş, maçın ilk periyodunda biraz zorlandıklarını ancak, son 3 periyodda iyi mücadele ettiklerini söyledi. Oğuz Savaş, salondaki seyirci sayısının az olduğuna dikkati çekerek, "Keşke daha fazla seyirci olsaydı, daha iyi bir atmosferde oynasaydık" dedi.

Savaş, İngiltere'de hızla yayılan domuz gribi hastalığı ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise hastalıkla ilgili bilgilendirildiklerini, sürekli olarak ellerini yıkadıklarını, ayrıca maske taktıklarını bildirdi.

A Milli Takım, GameOn Turnuvası'ndaki ikinci maçını bugün ev sahibi Büyük Britanya ile yapacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla