Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 04:20   #4
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yine, yeni, yeniden...

Bobo'nun transferindeki belirsizlik nedeniyle Beşiktaş yabancı kontenjanını boşaltamadı. Gözler tekrar Yıldıray Baştürk'e çevrildi

Click the image to open in full size.
Orta sahasını yaratıcı bir oyuncuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş, Bobo’ya St.Etienne’den gelen teklifi kabul etmiş ve hemen yabancı transfer arayışlarına girmişti. Ancak Sambacı’nın transferinde yaşanan sorunlar, Kara Kartal’ın planlarını da alt-üst etti. Giovani Dos Santos ve Deco gibi isimler için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Bobo’nun durumunda yaşanan belirsizlik sonrasında tekrar Yıldıray Baştürk’e yöneldi.
Sadece maç başı ücret
Daha önce sağlık raporlarını Beşiktaş’a vermeyi kabul etmeyen ve “Sözleşme imzalandıktan sonra kontrolden geçerim” diyen tecrübeli futbolcuya ikinci bir alternatif sunuldu. Beşiktaş’tan yapılan teklifte, “Ya tüm sağlık raporlarını getirip, garanti para üzerinden anlaşma yapalım; ya da sadece maç başına para alacağın bir sözleşme imzalayalım” denildi. Stuttgart’a da 2 milyon Euro bonservis bedeli teklif edildi. Kara Kartal, transfer döneminin son dönemine kadar bekleyip, tüm alternatif transfer hedeflerinin suya düşmesi halinde Yıldıray Baştürk’ü renklerine bağlamayı planlıyor.


fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla