Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 05:15   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkent'te gündem Gökçek!

23 Ağustos'taki kongre öncesi Sarı-Lacivertliler'de hareketli günler yaşanıyor... Onursal Başkan Cemal Aydın'la görüşen Ahmet Gökçek'in, çarşamba günü başkan adaylığını açıklaması kimse için sürpriz olmayacak.

Click the image to open in full size.
İlk olarak FANATİK’in gündeme getirdiği Ahmet Gökçek’in Ankaragücü’ne başkan adaylığıyla ilgili her geçen gün önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler’de 23 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongre öncesi konuşan Onursal Başkan Cemal Aydın, “Ahmet Gökçek’e Ankaragücü Kulübü Başkanlığı’nı teklif etmedim. Ankaragücü kimseye teklif edilemez” derken, “Gökçekler’in Ankaragücü’nü istediğini tüm Türkiye biliyor. Hem mevcut başkan Cengiz Topel Yıldırım hem de Ahmet Gökçek’le görüşmelerim oldu. İkisine de aynı şeyleri söyledim. Ankaragücü şahısların sırtında dönebilecek bir kulüp değildir. Yönetim, ekonomik açıdan güçlü ve saygın kişilerden oluşmalıdır ve ben kimsenin yönetimine adam sokmayacağım” dedi.
Aydın; Ankaragücü’ne üye olmayan Ahmet Gökçek’in aday olup olamayacağı sorusuna ise, “Şartlar oluşursa kolaylıkla halledilir. Mevcut yönetim kurulundaki pek çok arkadaşımız kulübe kongreden 1 saat önce üye oldular” diye konuştu. Cemal Aydın ile Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek’in arasında anlaşma olması halinde çarşamba günü ortak bir basın toplantısı düzenlenmesi ve Ahmet Gökçek’in de adaylığını resmen açıklanması bekleniyor.
Hakan Can
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla