Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2006, 11:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ricardinho Alexi Uzdu

"RICHARDINHO ALEX'İ ÜZDÜ!.." Çarşamba, 23 Ağustos 2006 Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın flaş transferi Ricardinho bu sezon polemik konusu olacağa benziyor!.. Yıldız futbolcunun vatandaşı ve takım arkadaşı Kleberson, yaptığı açıklamayla tartışmayı başlattı: "Ricardinho'nun gelişine çok sevindim... Ancak Alex'in bu transferden dolayı mutlu olduğunu söyleyemem!.."
Beşiktaş’ın yeni yıldızı Ricardinho camiayı mutlu ederken, Fenerbahçeli Alex’i üzdü. Yeni takım arkadaşının gelmesine çok sevindiğini dile getiren Kleberson, Ricardinho’nun çocukluk arkadaşı olan Alex’in bu transferden dolayı mutlu olmadığını iddia etti. Brezilyalı futbolcu “Kendisini en iyi tanıyan oyuncu Alex. Nasıl bir oyuncu olduğunu, özelliklerini en iyi bilen isim o. En yakın arkadaşına karşı oynayacağı için sıkıntılı gördüm” ifadelerini kullandı.

Arkadaşları Fenerbahçeli

Brezilya’da gittiği takımları şampiyon yapması ile ünlenen Ricardinho’nun tanıdığı isimlerin çoğu Fenerbahçeli. Alex’le gençliğinde birlikte çok zaman geçiren ve beraber futbol oynayan Brezilyalı’yla aynı zamanda çocukluk arkadaşı. Sarı-Lacivertliler’in yeni transferi Diego Lugano’yla da aynı takımda forma giyen Ricardinho, Aurelio ve Luciano’yu da yakından tanıyor. Yıldız oyuncunun, eski arkadaşlarına karşı oynayacağı ilk maç merakla bekleniyor.
Fanatik

Bir aleximi uzdu Butun Fenerliler uzulmuse benzer eee nede olsa yildiz bir oyuncu
Adelaar Ofline