Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2009, 22:18   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beleştepe'den tezahurat

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Turkcell Süper Lig 2. hafta karşılaşması, siyah-beyazlıların geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.

Beşiktaş, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda oynadığı ilk resmi maça, cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıktı.

Maçı izleyemeyen siyah-beyazlı taraftarlar, tribünlere astıkları pankartlarla takımlarına destek verdi. Özellikle kapalı tribün pankartlarla donatılırken, pankartlarda ''Sonsuza dek sevildiğini bil yeter'', ''Yokluğun, cehennemin öbür adıdır'', ''Şampiyon Beşiktaş'', ''Ruhumuz burada'', ''BJK Şeref Bey Stadyumu Mehmet Işıklar Kapalı Tribünü'' yazıları yer aldı.

Ayrıca geçen hafta vefat eden Aykut Oray için de pankart açılırken, Marmara depreminin 10. yılı nedeniyle de ''Sesimi duyan var mı? 17.08.1999'' yazılı pankart açıldı.

Maç öncesi de 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.


-NİHAT KAHVECİ 8 YIL SONRA İLK 11'DE-

Beşiktaş'ın bu sezon başında İspanya'nın Villarreal takımından transfer ettiği eski futbolcusu Nihat Kahveci, 8 yıl aradan sonra Antalyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Mustafa Denizli tarafından ilk 11'de görevlendirilen Nihat, milli maçlar hariç BJK İnönü Stadı'nda uzun bir aradan sonra çıkarken, bu duruma karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlar şahit olamadı.


-İSMAİL KÖYBAŞI YEDEK-

Mustafa Denizli, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan ilk hafta maçında ilk 11'de görevlendirdiği İsmail Köybaşı'nı yedek soyundururken yerine İbrahim Üzülmez'e şans tanıdı.

Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Yusuf sakatlığı nedeniyle kadroya alınmazken, Holosko da yedek kulübesinde oturdu.

Bu futbolcuların yerine Bobo ile Nihat ilk 11'de görev aldı.

Siyah-beyazlılarda, İsmail ve Holosko'nun yanı sıra Korcan, Rıdvan, Necip, Serdar Özkan ve Uğur da yedekler arasında aldı.

Beşiktaş'ta cezalı Rüştü, sakatlıkları bulunan Yusuf, İbrahim Toraman ve Ekrem ile Erkan Zengin maç kadrosuna alınmadı.

Bu arada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de tatiline keserek İstanbul'a geldi ve karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.


-İBRAHİM ÜZÜLMEZ KAPTAN OLARAK ÇIKTI-

Beşiktaş'ta geçen sezon başında yapılan kampta İbrahim Toraman ile kavga ettiği için kaptanlığı alınan İbrahim Üzülmez, Antalyaspor maçında sahaya kaptan olarak çıktı.

Mustafa Denizli, Denizlispor ile oynanan geçen sezonun son maçında da sonradan oyuna giren İbrahim Üzülmez'e jest yaparak, kaptanlık pazubandını takmıştı.


-FORMALARDA TÜRK KIZILAY'I-

Beşiktaş, sahaya baklava desenli formayla ve sırtında Türk Kızılay'ının reklamıyla çıktı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, daha önce para almadan formaların arkasında Türk Kızılay'ı yazısıyla çıkacaklarını açıklamıştı.


-85 GÜN SONRA İNÖNÜ STADI'NA ÇIKTILAR-

Beşiktaş, tam 85 gün sonra bir resmi karşılaşmada BJK İnönü Stadı'na çıktı.

Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'deki son resmi maçını 24 Mayısta Galatasaray'a karşı oynamış ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.


-TERİM DE MAÇTA-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de Beşiktaş-Antalyaspor maçını izleyenler arasında yere aldı.

Terim, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Bu arada, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maç öncesi birbirlerine sarılarak başarı dileğinde bulundu.


-''BELEŞTEPE''DEN TEZAHÜRAT-

Beşiktaş'ın cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanırken, bir grup siyah-beyazlı taraftar, ''Beleştepe'' olarak adlandırılan ve sadece sahanın bir bölümünü gören yerden karşılaşmayı takip etti.

Taraftarlar, bu bölümden tezahüratlar yaparak takımlarını desteklemeye çalıştı.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla