Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 13:55   #1
kartal-66
 
kartal-66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Batuhan Ümraniye'de

Genç futbolcu Nevzat Demir Tesisleri'nin yolunu tuttu. Batuhan'ın, bu sezon ilk kez Nevzat Demir Tesisleri'ne giderken, burada teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile görüştüğü öğrenildi.


Beşiktaşımızın akşam Süper Lig'in ikinci haftasında oynadığı ve 2-0 kazandığı Antalyaspor maçının ardından teknik direktörümüz Mustafa Denizli, genç futbolcu Batuhan Karadeniz ile ilgili kendisine sorulan sorulara yanıt vermişti. Denizli, Batuhan'ı bu sezon kadroda düşünüp düşünmediği ve genç futbolcu ile aralarında sorun olup olmadığı sorularanı cevaplamıştı. Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ın lisanslı futbolcuları olduğunu ve onun kadroda yer bulup bulamayacağına kendi davranışları sonucu karar vereceğini söylemişti. Denizli ayrıca, Batuhan Karadeniz'in bu sezon henüz Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmediğini ve onunla hala konuşamadığını belirtmişti.

Mustafa Denizli'nin pazartesi akşamı yaptığı bu açıklamaların ardından genç futbolcu bugün Nevzat Demir Tesisleri'nin yolunu tuttu. Batuhan'ın, bu sezon ilk kez Nevzat Demir Tesisleri'ne giderken, burada teknik direktör Mustafa Denizli ile görüştüğü öğrenildi. Genç futbolcunun Denizli ile birçok konuda konuştuğu ve bundan sonraki dönemde davranışlarına daha dikkat edeceğini dile getirdiği öğrenildi.


Yaşanan bu görüşmenin ardınan Batuhan ile ilgili son kararı teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceği ve tecrübeli teknik adamın bu oyuncuyu önümüzdeki sezon için kadroda tutabileceği öğrenildi.


Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.
kartal-66 Ofline   Alıntı ile Cevapla