Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 02:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İllede Yıldıray

Click the image to open in full size.

Beşiktaş yeniden Stuttgart'ın kapısını çalıyor Gurbetçi oyuncu hafta sonuna kadar gelecek.


Beşiktaş rotasını yeniden Yıldıray Baştürk'e çevirdi. Daha önce anlaşılan, Stuttgart'ın bonservis bedeli istemesiyle çıkmaza giren transfer için başkan Yıldırım Demirören Almanya'ya uçuyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "10.5 numara istiyorum. Türk pasaportlu birini alabiliriz" diyerek işaret ettiği Yıldıray için yeniden Click the image to open in full size.
Alman ekibi ile masaya oturulacak. Daha önce, "Sadece 3 milyon euro veririz. Menajerinin ya da kulübünün alacağı da bu paranın içinde olmalı" diyerek Yıldıray'a rest çeken yönetim şimdi yumuşadı.

KÜÇÜK PÜRÜZLER VAR
Başkan Demirören bonservis için 2 milyon isteyen Stuttgart'a "1 milyon verelim" diyecek. Demirören'in en çok 1 milyon 200 bin euro'ya çıkacağı, transferi bitirip en geç hafta sonunda Yıldıray ile İstanbul'da olacağı iddia edildi. Bild gazetesi, "Yıldıray'ın 11'de değil 18'de bile yer bulması zor. Bu nedenle yeni adresi Beşiktaş olacak" diye yazdı. Yıldıray'ın menajeri Reza Fazeli, "Küçük pürüzler dışında anlaştık" diyerek imzanın an meselesi olduğunu belirtti. 30 yaşına giren gurbetçi oyuncu da Beşiktaş'ı çok istediğini açıklamıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla